lauantai 6. heinäkuuta 2013

Partaset käyvät koulua

Lapsilla on kesäloma, mutta meillä koiraeläimillä kesä on kouluaikaa. Tytöt pitivät meille, myös Ninni Pikkupartaselle koulua melkein joka päivä täällä ollessaan. Oli tottiskoulua, agikoulua ja uimakoulua. Tämä viikko on ollut lomaa. Tarpeeseen tuli loma, sen verran sinnikkäitä olivat kesäkoulumme opettajat.

Agiratoja lapset rakensivat käsillä olevista tarpeista: rottinkikepeistä, puutarhakalusteista, ämpäreistä, muovikoreista, hulavanteesta ja parista Ikean tunnelista. Tosi vaihtelevia ja kiinnostavia olivat radat sekä minun että Ninnin mielestä. Jiriä kiinnostivat lähinnä putket ja jonkin verran pujottelurata. Ninni on tosi nopea, mutta minä hyppään korkeammalle.

Tottiskoulussa ainoa kiinnostava asia oli namipurkki. Jiri kyllä oppi maahanmenon ja seuraamisen. Noutaminen on meidän miesten mielestä akkojen hommaa, mutta ei Ninniäkään hirveästi kiinnostanut. Jalkapallon noudan kyllä käskemättäkin, jos vain joku viitsii sitä potkia. Olen aika hyvä toppari, harvoin menee pallo ohitseni, vaikka miten yritetään minua harhauttaa.

Uimakoulu olikin sitten enempi kakaroitten hommaa. Minähän en uimaan mene, ainakaan vapaaehtoisesti. Uida kyllä osaan, vieläpä erittäin nopeasti. Tuli taas todettua, kun äippä kantoi minut järveen. Ninni ui emäntänsä kanssa ihan vapaaehtoisesti, ja Jiri järveen houkuteltuna. Kaikki me osaamme uida.


Ninni ui sujuvasti ja paljon
  

Tuu, Jiri uimaan. Löysin kivan kepinJiri kävi kukkapenkissä, kukkaispoika
Kouluviikkojen päätteeksi Jiriä trimmattiin. Jirin mielestä trimmaus kesti liian kauan, joten ihan valmiiksi ei tullut.


Jiri trimmattuna.
 Tytöt ja Ninni lähtivät jatkamaan lomaansa omaan kotiinsa. Me jäimme tänne pihamiehiksi, kun äippä yrittää etsiä kukkia rikkaruohojen ja lehtokotiloitten seasta. Jiri söi yhden lehtokotilon, ei kuulemma ollut hyvää, ja vatsakin meni vähän sekaisin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti