perjantai 25. lokakuuta 2013

Elämää ilman kuvia

Äipällä on uusi läppäri, jossa ei vielä ole kuvaohjelmia. Ei kuvia tällä kertaa siis.

Meillä kävi lomalaisia viikko sitten, Ninnin koko lauma. Keleisssä ei ollut kehumista, mutta käytiin silti räntäisessä metsässä. Siellä oli yllättävän paljon hajuja, Onni-vehniskin oli ihan onnessaan kun pääsi kunnon metsään. Illalla se oli kyllä sitten aika kipeä ja äreä. Ninni ja Jiri juoksivat ja hyppivät ja ajoivat toisiaan takaa. Viljo väsähti ja kävi sammalikkoon makaamaan, Elli kantoi jonkin matkaa. Metsälysti loppui, kun  Rami haki Viljon takia auton lähemmäksi. Oltiinkin jo ihan märkiä.

Äippä ja pojat tekivät pihalle pujotteluradan aurauskepeistä. Innostuin kovasti ja suutuin, kun Jiri yritti tunkea radalle kanssani yhtäaikaa. Tuli pieni tappelu. Ninni istui ja katseli. Tytöt pitivät vähän tottistakin, mutta Ninniä ei homma huvittanut. Ne naiset!

Alisa kävi kahtena päivänä järvessä uimassa. Ihme tyyppi, minä en mene edes kesällä lämpimien vesien aikaan.

Jiri kävi trimmaajalla. Trimmaaja oli sanonut äipälle, että onpa harvinaisen hyvähermoinen koira. Se oli maannutt trimmauspöydällä ihan rentona ja vain vähän nostellut päätään, kun jotkut karvat olivat vähän tiukemmassa. Se on aika vähäkarvainen, paleleekin vähän.  Äippä ei kuitenkaan ollut ihan tyytyväinen ja on jatkanut nyppimistä vielä kotona. Ensi kerralla trimmiin pitää varata enemmän kuin kaksi tuntia.

Parempia kelejä odotellessa köllöttelen uunin edessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti