keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Kuvat kehiin!

 Viimeinkin äippä on saanut yhden kuvankäsittelyohjelman toimimaan, ja me pääsemme taas framille. Koiran mielipiteeni on, että läppäriä ei olisi tarvinnut vaihtaa. Senkin rahan olisi voinut käyttää herkkuihin ja leluihin, mutta ei auta meidän murinat näissä asioissa.

Jiri on saanut perusteellisen trimmin. Ensin äippä otti pohjavillaa oikein urakalla, sitten Jiri kävi ammattitrimmarilla nypittävänä. Varattu kaksi tuntia riitti vain rungon nyppimiseen, mistä äippä jatkoi ensin nyppimällä, sitten vielä saksilla ja ajelemalla. Monta päivää kesti touhu, tosin vain 1 -2 tuntia päivässä. Jiri kesti kuin mies eikä pakoillut edes nähdessään trimmausvälineet liikkeellä. Nätti poika siitä tuli. Aluksi karvan puuttuminen selästä oudoksutti Jiriä, ja taisi sitä vähän palellakin, mutta manttelia se ei kuitenkaan olisi halunnut päälleen. No, tottuihan se siihenkin. Minä ehdin jo luulla päässeeni koko touhusta kuin koira veräjästä, mutta ei - kun Jiri tuli valmiiksi, oli minun vuoroni. Vähemmällä pääsin kuitenkin, koska minun turkkiani rullataan.
 
 
Pihapöydällä seisominen oli Jiristä vähän turvatonta, joten se veti takajalat mahan alle :(

 
Jirillä on mielestäni välillä outoja mielitekoja. Viimeksi se keksi, että keinuminen voisi olla mukavaa ja pyrki Paavon syliin keinuun. Uskokaa tai älkää, se tykkäsi keinumisesta niin, että nyt haluaa aina keinuun Paavon kanssa. Mitä kovemmat vauhdit, sen parempi.


,

                                          
                                           Kuvan ottamisen ajaksi keinu piti pysäyttää

Käytiin tässä Rautalammilla ja tehtiin siellä normaalit kuviot. Jorma viritti meille snautseripöydän, koska muuten emme olisi nähneet, mitä ulkona tapahtui. Siis jälleen loistava palvelu!
Höh, jotain häikkää on vieläkin kuvankäsittelyn ja blogin välillä, kun kuvien kokoa ei voi blogissa muuttaa eikä kuvatekstejä lisätä.
,

,

2 kommenttia:

 1. Onpa tosiaan kova homma noi teijän karvat saaha ojennukseen, mut komeita te kyllä ootte karvoineen päivineen. Me ollaan semmosia pese-ja-pidä-poikia.

  Oooh! Äippä huakaili, että onpa toi Paavo hyvä keinuttaja, kelpaa Jirin olla vauhdisa mukana. Entäs sitten se snautseripöytä! Parhautta, kuomat, parhautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi karvasirkus on äipän homma, me ei kyllä itse viitsittäis.
   Juu, meillä on laaja ja osaava palveluskunta. Vaikka onhan teilläkin, koiramammat ja kaikki.

   Poista