torstai 22. toukokuuta 2014

Varjoon, suojaan

Kesä tulla tupsahti ja yllätti meidät. Kuuma on ulkona, sisällä on onneksi viileämpää. Ei oikein jaksa vahtia ohikulkijoita eikä leikkiä. Varjopaikkoja vain etsiskellään. Minä viisaampana luotan tuntoaistiin, mutta Jiri muistelee viimekesäisiä.

Viime kesänä tässä oli hyvä varjopaikka, ihan varmasti

b
Viisaat viihtyvät varjossa
 
Oikeastaan betonikivet ovat varjossa liiankin kylmiä. Äippä toi minulle ulos maton nukkuma-alustaksi. Kiitos, äippä!

 

Jiri on käynyt trimmissä, ja sen iho hilseilee ja kutiaa aina välillä. Kunnon ensihoitajana hoidan tilanteen, kun Jiri tulee hoitoa pyytämään. Tai pitäisikö sanoa vaatimaan, kun se tulee poikittain minun eteeni seisomaan ja sitten vielä peruuttelee ihan kuonoon kiinni. Tottahan pikkuveljen oloa pitää helpottaa.
 
 
 

Jiri on melkoinen linssilude. Tälläytyy kirsu edellä äipän kameraan, kun huomaa, että kuvataan. Luulee vissiin olevansa kovinkin kuvauksellinen. Kun kuvia katsoo, niin melkein pelottaa.
 
 
Meidän mieskuoromme Ulvojat on menettänyt bassojäsenensä, kun ystävämme Mio naapurista kuoli lähes 18 vuoden kunnioitettavassa iässä. Kahdestaan nyt sitten ulvotaan. Laitetaan tähän vielä Mion muistolle kuva hänestä viime syksynä.
 
 
 
PS Ruoho on nyt maukkaimmillaan, nauttikaa siitä, ystävät! Kohtuudella toki, ettei tule henkilökunnalle ylimääräistä mattopyykkiä.
 
 
 
 
 
 
 
 

1 kommentti:

  1. Minen sittä varmaa oo iha viisas ku etin vuan aarinkopaekkoo enkä varjoo :) Ompa harmi että passoiän on poekessa teejjän kuorosta. Mutta kyllähän työ nohevina poekina pärjeettä kahelleennii :) Joo se heenä kasvaa ja kovi on makosata. Äet jo tuskael että taes ottoohhii lehmän vaekka luul ottaneesa määräkoeran :) Naatittaan nyt kesästä, ens viikolla viilennöö .

    VastaaPoista