sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Valvontatöitä ja uimakoulua

Nyt on kesä parhaimmillaan, paitsi silloin, kun on turhan kuumaa. Meidän kesäihanuuksiin kuuluu lapsia yökunnissa , mökkireissuja ja heinänsyöntiä. Mustikoita olen etsinyt, mutta eipä löytynyt montaakaan. Pihalla olen valvonut karviaisten kypsymistä päivittäisin näytteenotoin.

Kun on lapsia käymässä, meillä Jirin kanssa riittää töitä valvonnassa. On uintivalvontaa ja univalvontaa. Haavoja lapset hankkivat urakalla, ja nekin on hoidettava. Ensin nuollaan haavat ja sitten kyyneleet. Hyvällä menestyksellä olemme myös valvoneet tipahtelevia ruokia. Ihmisten ulkoruokailut ovat oikein antoisia.

Univalvontaa ulkona

ja sisällä.


 
Uimavalvontaa tehdään rannalta käsin ja Jiri myös laiturilta, kun lapset uivat. Aikuiset saavat uida omalla vastuulla.

Alkoivat pitää meille uimakoulua. Minä en suostunut, joten Jiri sai yksityisopetusta.Uintikoulun jälkeen kouluttajat tietenkin palkittiin runsaskäti- eikun runsaskielisesti.


Kaikin puolin antoisaa kesää kaikille muillekin!

6 kommenttia:

 1. Teil on kyl ihan ylittämättömän riamullinen kesä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin! Ainoa puute on se, että äippä ei tykkää makkarasta, niin mekään ei saada.

   Poista
 2. Pakko taas kerran todeta, että koirat, varsinkaan kääpiösnautserit, eivät ole turhan panttina ollenkaan. Heti ymmärtävät tehtävänsä ja vastuunsa, ovat valmiina toimintaan, jos uimarille tulee hätä, vahtivat, että lapset saavat tarpeeksi unta, hoitavat naamapesut ja lattioiden "lakaisut" kielitaitojaan hyväksi käyttäen.
  Palveluskoirarotu, nääs. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin. Tosin tämä pelastuspartio ei mene pelastamaan järvestä ketään, mutta antaa kyllä äänihälytyksen, jos jokin on vialla.

   Poista
 3. Oekeeta kesävviettoo tuo! Hyvijä lommaeluja teelle! Kyllä oesitta makkaranne ansaennu... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jippii, äippä osti meille makkaraa uimaopetusta varten. Valitettavasti sitä saa vain, jos ui. Onkohan tässä ruvettava periaatteistaan tinkimään?

   Poista