sunnuntai 24. elokuuta 2014

Ollaanko me jotain mallinukkeja, häh?

Meidän äippä on saanut jonkun ihme koiravarustevimman. Kesällä se osti meille uittoremmit, minä en tietenkään uinut ja Jirikin vain vähän. Sitten taloon ilmestyi uudet valjaat Harley Parkinson -lenkkejä varten. Jotkut Comfortit. Ovat kyllä mukavat, mistään eivät kiristä, vaikka välillä vedetäänkin sitä vempelettä.


Mustat valjaat siksi, ettei kaikki lika näy
Seuraavaksi ilmestyi uusi pikku trimmauskone. Se on siitä mukava, että ei surise niin kovasti kuin isompi. Sitten tuli vielä trimmauspöytä lenkkeineen, kun me emme kuulemma pysy muuten paikallamme ajellessa. Koettaisi itse pysyä hiljaa, kun joku tumpelo ajelee peräpäätä.

Eikä siinä kaikki. Tuli kylpytakit, ettei ravistella koko taloa märäksi pesun jälkeen. Onko pakko pestä, mitä? Jiri oli kyllä ihan tyytyväinen pesun jälkeen, kun ei palellut takin sisällä. Ja äippä oli tyytyväinen, kun takin sisältä kuoriutui 1,5 tunnin kuluttua melkein kuiva koira kammattavaksi. Toinen takki annettiin Ninnille, koska ne olivat kaupasta loppuneet. Toivottavasti se oli minun takkini, etten joutuisi pesuun.


Kuivaharjoittelua kylpytakilla

Vihoviimeinen hankinta oli sadetakit, kun sateet alkoivat. No hm, mitä niistä nyt sanoisi? Ainakaan ne eivät kahise kuten kurahaalarit. Ja oikeastaan ne olivat kovassa sateessa ihan mukavat, kun vain jalat kastuivat.


Sahapukit lähdössä sadesään lenkille sadetakeissaan

Viimeinen niitti oli, kun äippä halusi kuvata meitä varusteet päällä. Ruvettiin sahapukeiksi, kun ei tykätty hommasta.

Ja taas meillä pakataan laukkuja. Mihinkähän nyt ollaan menossa?

PS Olette kai huomanneet, että kuvat näkyvät suurempina, jos niitä klikkaa. Kannattaa kokeilla, olemme me sen verran komeita poikia.

10 kommenttia:

 1. Jopa ootta hyvästi varusteltuja! Iha oekeet kylypytakittii :)
  Nuo saetakit näättää oekee hyviltä. Mistee se emäntä ne hankki? Mulla oes saetakin osto eissä. Ku entinen hiertää kaenaloeta. Sahapukkina sitä minnäe oon aena saevermeissä. Etennii se hualar piällä. En tykkee yhtää. Kommeeta poekija ootta iha takit piällä ja ilimannii! :)

  VastaaPoista
 2. Sadetakki on Mustista ja Mirrristä, merkiltään Rukka. Koko 36. Ne ovat kuulemma menneet kuin kuumille kiville, me saimme viimeiset Mikkelistä. Mustin ja Mirrin sivuilla on koiran mittausohje, mutta ota silti Iivari mukaan ostoksille. Ja kannattaa kysyä etukäteen, mitä kokoja on saatavana. Lisää sadetakkeja on tulossa syyskuussa. Takki on huomattavasti helpompi pukea kuin haalari.

  VastaaPoista
 3. Tuo kylpytakki on hyvä idea! En ole ennen tuollaisista koirien malleista kuullutkaan... Pitää laittaa muistiin...

  Typyn emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylpytakkikin on Rukan, Mustista ja Mirristä. Nekin olivat lopussa ainakin viime viikolla. Se on hyvä myös viilennnysvaatteena, kun sen kastelee.

   Poista
 4. Hienot on varusteet teillä! Tuollaiset Rukan valjaat haluaisin Wupellekin, mutta kun niitä ei saa tänne tilattua. Vaikuttavat niin näpsiltä teidänkin yllä.
  Kyllä nyt kelpaa syksyn tulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valjaat on mukavat ja värejäkin löytyy, mutta onkohan Wupen kokoa. Nyt kun Wuppe on laihtunutkin.

   Poista
  2. Kuulemma on! Rukka Mini Comfort -valjas :) ihan tiedoksi muille ja kaikille.

   Poista
  3. Hyvä, jos kerrankin on ajateltu myös niitä kaikkein pienimpiä. Nämä musta valjaat ovat juuri Rukka Mini Comfortit kokoa L.

   Poista
 5. No oh-hoh ja huh-heijaa! Kylläpä teillä on nyt koreita nuttuja ja viittoja joka säähän. Tommonen sahapukkiposeeraus on komiata kattella. Joo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ei kyllä hirveästi tykätä vaatteista, mutta minkäs teet, kun pakotetaan?

   Poista