perjantai 24. heinäkuuta 2015

Kesätyttöjä ja vähän -poikiakin

Kesä on keleistä riippumatta siitä kivaa aikaa, että käy paljon vieraita. Erityisesti arvostan tietenkin lapsi- ja koiravieraita. Tänä kesänä olemme saaneet nauttia sekä ihmistytön että mukavien koiratyttöjen seurasta. Blogin päivitys on viivästynyt, kun sihteeri on toiminut kokkina ja ylipäällikkönä.

Ensimmäiseksi käytiin hakemassa Allu ja Ninni Turusta. Me koirat matkustimme yhteisessä boksissa, eikä ollut yhtään ahdasta.

Mökillä kävimme muutaman kerran. Ninni kävi Allun kanssa uimassa, me vain huuhtelimme vähän mahakarvoja.
Rantakallio on hyvä vartio- ja kuivattelupaikka.

Kiipeilykivelle päästiin melkein itse.

Kiveltä oli hyvä vahtia grillaamista.

Mudilan väki tuli myös lomalle. Jekun sisko Hipsu oli tullut Mudilaan kesätytöksi, kun Jekku on ollut vähän yksinäinen Mantan ja Liinun lähdettyä tuonilmasiin. Lopulta siinä kävi niin, että Hipsu muuttaa Mudilaan pysyvästi, kun sisaruksilla on niin mukavaa yhdessä. Entisessä kodissaan Hipsu oli koko yhdeksän mudin lauman alimmainen.

Käpälämäen voimakaksikko pistäytyi monena päivänä järjestämässä vähän toimintata meille koirille. Pojat ovat innokkaita lenkittäjiä ja kouluttajia. Onneksi meitä oli monta koiraa, niin ei tullut minulle liian rankaksi. 
Paavo ja Jekku hyppyradalla.

Paavo opettaa Hipsua istumaan.

Viljo yrittää saada Jiriä istumaan.
 Viljo väsyi koulutukseen ennen meitä koiria ja nukahti Hipsun viereen Mudilan väen sänkyyn.


Hipsu vartioi Viljon unirauhaa.

Jekkukin sammui lopulta, vaikka sen väsyttäminen ei ollut mikään helppo nakki.
Äippä ja Hipsu tykästyivät toisiinsa, kun Jekku emäntineen oli muutaman päivän vaelluksella. Toisena yönä se olisi jo tullut meidän kanssa nukkumaan äipän sänkyyn, mutta portti oli kiinni, ja Hipsu palasi omalle paikalleen. Lempinimiäkin Hipsu sai: Hipsuliisi (äipältä) ja Hipu (Paavolta). Äippä lupasi, että Hipsuliisi voi tulla meille hoitoon milloin vain. Taisi unohtaa, että tytöillä on juoksuajat, meillehän se kyllä sopii.


Kaunis ja mukava Hipsuliisi
 Ninni on todellinen prinsessa valitessaan nukkumapaikkoja. Kun keinun patjat tuotiin sisälle pois sateesta, se heti huomasi patjapinon prinsessalle sopivaksi päikkäripaikaksi. Kyllä ei uskalleta me Jirin kanssa edes yrittää. Äippä kyllä sanoi, ettei Ninni ole todellinen prinsessa, kun sitä ei härinnyt patjapinon alle jäänyt yksinäinen Crocs.


Prinsessa lepää, älkää häiritkö.
 Nyt ollaan taas perusarjessa, kun Allu ja Ninni haettiin kotiin ja Mudilan väkikin lähti omaan kotiinsa. Onneksi on edes Käpälämäen voimakaksikko, joka käy meitä piristämässä tuon tuostakin. Esimerkiksi huomenna.

PS Minä menen sunnuntaina näyttelemään itseäni Mikkelin näyttelyyn. Kehä on joskus puoli yhden, yhden maissa, joten pidelkäähän peukkuja ja tassuja.


2 kommenttia:

 1. Ompa ihana kesä teellä sielä :) Nuimpaljo kaverija ja vieraeta. Ja tietennii nuo vinkeet kooluttajapoejjat :)
  Onnee ja mänestystä sinne näätelmiin sulle! Piän tassuja ja äet peokaloetaan sulle. vaekka kommeena poekana pärjeet ilimammuuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sää-äijät ovat valitettavasti luvanneet inhokkikeliä huomiseksi. Jos sataa, loikin varmasti, ja siitähän tuomarit ei tykkää. Kiitos kuitenkin, kun olette hengessä mukana!

   Kesä on tosiaankin ollut loistava, vaikka äippä ei kelejä kehukaan. Nyt taitaa vähän hiljetä, kun etelän väki lähti koteihinsa ja voimakaksikkokin käy vain silloin tällöin.

   Poista