lauantai 26. syyskuuta 2015

Jirin viimeinen näytös

Jiri kävi antamassa näytännön Salossa. Valmentautuminen tapahtui kotona, ja kampaus pantiin kuosiin Igroomissa Vantaalla. Kampaus oli vimpan päälle hieno, mutta ei taida meidän Jiristäkään tulla näytelmien ensirakastajaa. Aiomme velipojan kanssa keskittyä mukavampiin harrastuksiin. Äippäkin sanoi, että kyllä nyt on Jirinkin näyttelyura taputeltu.

Annoin sihteerille luvan kirjata tännekin näyttelyn tuloksen. EH ja AVK3. Tuomarina Tuula Savolainen. Tuomarin sanallinen arvio: 3v uros, jolla hyvät mittasuhteet. Liikkeessä ylälinja saisi laskea paremmin. Hyvä sukupuolileima. Yhdensuuntaiset pään linjat. Hyvä pään pituus. Riittävän tummat silmät. Hyvät korvat. Eturintaa voisi olla enemmän. Oikeanmuotoinen, tilava rintakehä. Hyvän pituinen lantio. Tasapainoisesti, joskin hieman niukasti kulmautunut. Hyvä karvanlaatu rungossa. Pehmeät raajakarvat. Takaliikkeet kapeat. Sivuliikkeessä askel saisi olla tehokkaampi. Hyvä häntä.
Jiri: Anna nyt se nami äkkiä!

Onko ihan pakko juosta?

Pöydällä ei ole kivaa.

Asento!
Tuomari tutkii, mutta tutkikoon!

Muuten meillä on ollut taas mukavaa täällä Turussa. Ninni haisee aivan ihanalle, mutta ei oikein anna meidän haistella läheltä. Ei haittaa, päät ovat pyörällä näinkin. Tämän asian huono puoli on housusirkus. Ninnillä on juoksuhousut ja meillä ne herrasmiesvyöt. Ulos lähteminen on joka kerta melkoinen sirkus ja tivoli. Niinkin hullusti kävi, että äippä unohti kerran minulle vyön päälle, kun lähdettiin ulos. Mulkoilin kyllä alta kulmain, mutta ei tuo silti huomannut ennen kuin nostin koipea. Se oli, kuulkaa, inha kokemus, kun pissa levisi pitkin mahanaluskarvoja. Ja pahemmaksi muuttui, kun seurauksena oli pesu. Lenkkejä on kuitenkin tehty uusissa maastoissa, ja haisteltavaa on riittänyt.

Huomenna juhlitaan Ellin synttäreitä. Ihmiset menevät ulos syömään. Outoa käytöstä näillä keleillä, mutta itsepä ovat päättäneet. Toivoa sopii, että me koirat saamme juhlaherkut sisätiloissa kristallilautasilta. Grillikanaa toivomme, mutta nakitkin kelpaavat.

Maanantaina huristellaan takaisin kotiin. Luultavasti siinä vaiheessa se tuntuu jo mukavalta.

10 kommenttia:

 1. Piä ja häntä on hyvät ja muuttii kohat siitä väliltä! Sehä on oekeen hyvin männy.
  On se varmaa hankala homma nuihe hoosuin kansa. Jokkaeselle omat.
  Siinon käännä sulle samallalaella ku mulle sillonku äet sitä leekkuuhuavoo suojelj. Sinne sujahti suojan alle kaekki ku jalakoo nostin. Ku se laetto erreöksessä kaekki mahanalusvehkeet sinne sammaan kiäreeseen :D Kylläpä muistan ettee naarattanna.
  Onnee sinne synttärjsankarille! Varmasti niitä herkkuja riittää teellehhii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki vaatteet on ihan tyhmiä, ja housut etenkin.
   Välitämme onnittelut sankarille! Ehkä ne tuovat jotain doggybagejä sieltä ulkoa. Ainakin toivossa on hyvä elää.

   Poista
 2. Minun silmääni Jiri(kin) on kyllä komea mustiainen! Eipä Amorkaan ikinä kehistä menestystä kerännyt, vaan sitäkin rakkaampi se oli enkä olisi siitä partakarvaakaan muuttanut. <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauneus on katsojan silmässä, mutta se liikkeessä vaakasuora ylälinja on totuus, vaikka seistessä se on mallikelpoinen. Ja eturinta on vähäinen, ja jalkarvat pehmeät. Kulmauksia on yleensä kehuttu, ja minunkin mielestäni ne ovat OK. Muuten Jiri on ihan kuin pienennetty Piski, luonnekin on samantyyppinen. Ja rakas kaikkine (ylenmääräisine) karvoineen.

   Poista
 3. Jiri, komeus on niin suhteellista. Meijän miälestä oot komistus, sanopa tuamari mitä hyviinsä. Terkkuja Aatulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman muuta pikkuveli on upea musta pikku salama, näyttääkin ihan ei rasvatulta vaan öljytyltä. Terveisen teillekin, ja suloista sunnuntaipäivää! Jiri ja äippä komppaavat

   Poista
 4. Komeahan Jiri on, sanoi joku tuomari mitä tahansa. Toivottavasti saitte vähintäänkin niitä nakkeja!

  Typyn ja Hipun emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saatiin vähän pitsantähteitä, hyvää oli, mutta liian vähän!

   Poista
 5. Eiköhän jokainen koira ole omistajansa mielestä se kaunein? :)

  hevoshullunblog.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinhän se on. Ja niin pitää ollakin. Sama pätee hevosiin :)

   Poista