sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

Elämä on täynnä elämää

Paljon on tapahtunut sitten viime postauksen. Onneksi kuitenkin kivaa, ellei oteta huomioon uimareissua. Tai, no, Jiri taisi tykätä siitäkin.

Ehdottomasti parasta kaikesta oli, kun käytiin Turussa juhlimassa synttäreitä ja moikkaamassa tyttöjä ja serkkuja. Serkuista tavattiin ne mukavimmat, eli Ninni ja Olga. Ninni on ruvennut ylhäiseksi prinsessakoiraksi eikä juurikaan leikkinyt kanssamme, mutta Olga kyllä jaksoi vielä sittenkin, kun me olimme jo ihan puhki. Sihteerillä ei ole kuvia, kun kameran kortti oli mennyt lukkoon.

Lainattiin tyttöjen kuva niiden kotiväeltä.

Kotimatkalla kävimme ostamassa uuden harrikan, kun entisen jarrut alkavat olla korjauskelvottomassa kunnossa. Saatiinkin oikein hieno, vähän käytetty, mutta uuden veroinen. Siinä on meidän ulkoiluttamista varten springeri, joka myötää kivasti, kun välillä innostumme.
Hyvä ostos meidän kaikkien mielestä.


Uusi harrikka on testattu. Hyvä on.

Ai hampaanpesulle? Pese omiasi. Voit myös kampailla omia karvojasi.

Lukuhommat koulussa ovat nyt kesälomalla syyskuun alkuun asti, mutta käymme kuitenkin kesälläkin muutaman kerran pitämässä vastaanottoa kirjastolla. Menemme kuulemma johonkin Hulivili-karnevaaleihinkin. Kuulostaa lasten jutulta, kiva.

Odottelen lukijoita virka-asussa virkatuolissani.

Jiristä oli taas tullut pikkukarhun näköinen. Äippä ajeli ja siisti sen. Jiriä ensin vähän paleli, mutta onneksi sää lämpeni.


Ennen.
Ja jälkeen.

.


Ulkoiluttajaystävämme Emma on käynyt usein meitä lenkittämässä, joskus yksin, joskus jonkun kaverinsa kanssa. Tykkäämme kybällä

Vimppa kuva on meidän mäyräkoiraystävillemme. Äippä ja Viljo kävivät eilen puutarhamyymäläkierroksella, ja Viljo bongasi siellä tämmöisen penkin, jonka olisi halunnut ostaa. Äippä ei ostanut. Sanoi, ettei mäyräkoiran selässä saa istua. Hyvä pointti. Tosin minun mielestäni minkään koiran selässä ei saa istua.
Osa kuvista on otettu puhelimella, ja ne ovat vielä normaaliakin suttuisempia. Mutta kyllä niistäkin asiat selviävät.

12 kommenttia:

 1. Teil on ollu aito hupireissu, ku ootte saanu tyttöjenkin kaa peuhata. Joo. Nasta harrikka, tolla pääsee pitkälle ja lujaa. Mäykkytuali! Miks MEILLÄ ei oo tommosta???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pistätte äipän penkin ostoon. Hankkeissa oli tämä, ja vielä alennuksessa. Mutta edelleen olen sitä mieltä, että koiran selässä ei saa istua, vaikka se olisi valurautaa. Siellä sisällä voi olla vaikka miten herkkä sielu.

   Poista
  2. Siis ei hankkeissa vaan Honkkarissa.

   Poista
 2. Mukava reessu teellä! Ja tiijjossa vielä Hulivili-karnevualittii :) Meelläe on tuommonen harrikka, punanen vuan. Tosin tuassiisa siitä yks kumi puhenna. Äet on meleko etevä siinä renkaehen puhkomisessa :)
  Tuommonen määkkypenkki oes kyllä hieno...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reissussa on aina mukavaa, ellei olla liian pitkään. Penkin osalta viittaan edelliseen vastaukseen.

   Poista
 3. Teillä on ollut hauska matka ja upea harrikkakin on löytynyt!
  Mukavaa, että sinulle löytyy kesätöitäkin. Lucy-neiti on kesälomalla lukukoiran hommasta, kun hän vieraili vain koululla ja koulu on nyt kiinni.
  Hieno penkki meidänkin mielestä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jonkun pitää lukea Lucylle siellä kotona, ettei hän ihan pitkästy. Lukukoiralla on oikeutensa.
   Hyvää kesää, ja vain vähän ukkosia! Me ei Jirin kanssa ukkosista välitetä, paitsi meidän naapuri-Ukkosista me tykätään. Monet koirat kuulemma pelkäävät ukkosta. Tuli tässä mieleen, kun just nyt täällä ukkostaa.

   Poista
 4. Hyvin sai kuvista selvää. Teillä on ollut mukava Turun reissu ja muutakin kivaa. Hienoa! Ja lukukoirat, kaikki, ovat lomansa ansainneet.

  Typyn ja Hipun emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein hauskaa kesää koko teidän laumalle! Ja Typylle sopivan lämpöisiä uimavesiä! Voit uida meidänkin puolesta, me kannustamme täältä vastarannalta.

   Poista
 5. Kylläpäs teillä on ollut elämää! Kaverit ovat mukavia, minä vain en enää nykyisin pidä kovasti riehuvista pennuista. Sellaiset nopeat poskipusut ja sitten jatketaan matkaa, ovat ihan ok. Teillä on hieno harrikka. Kyllä nyt kelpaa ulkoilla. Ja Jiri on ihan eri koiran näköinen ajelun jälkeen. Ai,mutta ei sitä ajelua ole taidettu tehdäkään harrikalla. :) t. Eka

  VastaaPoista
 6. Pennut on vähän hankalia minunkin mielestäni, mutta onneksi Jiri tykkää riehua sellaisten kanssa. Hyvä on sekin, että ne ovat pentuja aika vähän aikaa. Olga taitaa olla poikkeus tästä säännöstä, tai ehkä russelit yleensäkin.
  Juu ei ajeltu Jiriä harrikalla, Moserilla ajeltiin. Se parisen,harrikka ei. Ja on se vähän pienempikin. Voi olla muitakin eroja, en tiedä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis pörisee. Sihteeri törttöilee tuon ennakoivan tekstinsyötön kanssa.

   Poista