torstai 9. tammikuuta 2014

Partanaamat


Myrsky ja Tuisku heittivät naamahaasteen. Ne pojat ovat niin ilmeikkäitä. Kyllä meidän on vaikeaa ilmeillä, kun on parta ja otsatukka. Jotain kuitenkin.
Minä ja ystäväni Nelli
Jiri ekaa päivää omassa kodissa

 
Jiri opettelee koiraksi

 

Tämä on MINUN pikkuveljeni, älä yritä!

Kuka herätti?


Tiukka katse vastatuuleen! 
 
 
Ihan pikkasen kävin kukkapenkissä


 
 
 
Ja vieläkin tökkii kuvien siirto #¤%&!
                                                                 
 
 


3 kommenttia:

 1. Heissulivei Partaset! Vähänkö mainioita naamakuvia.

  Kuka herätti? Keh heh, justiinsa tommonen on ilme sillon. *reps*

  VastaaPoista
 2. Kuvat tökkivät? Kaverilla auttoi, kun vaihtoi selaimen. Samalla tiedustelisin, että onko nykyinen selaimesi ajantasalla eli päivitetty? Kokeile, jos näistä olisi apua, jos ei, niin vika on sitten muualla.

  Mitenkäs tiettarikurssi on edennyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sihteeri kiittää vinkeistä ja kertoo:
   Kaikki pitäis olla ajan tasalla, kun koko läppäri on uusi. Windows 8 on se, joka tökkii. Selaimen voisi tietenkin vaihtaa Google Chromeen, mutta sekään ei vielä auta siihen kuvankäsittelyongelmaan: kameran (Panasonic) oma ohjelma toimii huonosti kasissa, kun se on niin vanha ja Microsoft Photo Gallery ei suostu asentumaan, vaikka minulla on Office. Olen tykästynyt Microsoftin kuvankäsittelyohjelmaan, kun olen käyttänyt sitä koko digikuvausaikani ja sillä voi helposti käsitellä myös vanhempia CD-kuvia. Picasa ehkä, kun joka tapauksessa siirrän kuvat Picasan kautta. Onks kokemusta?
   Kurssi lähtee alkeista, kun osallistujat ovat jokaista tumpelotasoa, mutta jotain uutta tuli jo eka kerralla. Siellä on opetuskäytössä Windows7, enkä viitsi sotkea pasmoja kasillani, josta opettajankin kokemukset ovat rajoitetut. Vasta ensi syksyksi on suunnitteilla kasikurssi, kun ensin pitäisi opetuskoneisiin hankkia kasit. Kuun lopussa aiheeksi vaihtuu netin käyttö, sitten ehkä tapahtuu enemmän.
   Ohhoh, tulipahan vuodatus, vaikka muistelemmekin Vuodatusta sekavin tuntein ;)

   Poista