maanantai 10. maaliskuuta 2014

Munani

Sihteeri otti ommoo lommoo, siitä tauko. Ei hirveästi haittaa, kun ei ole mitään kummempia tapahtunut. Talvikin jäi tulematta, siirryttiin marraskuun keleistä sujuvasti suoraan huhtikuisiin. Lenkit ovat jääneet lyhyiksi, mutta pihalla olemme kyllä  temeltäneet. Välillä kaksistaan, välillä Käpälämäen voimakaksikon kanssa. Jiri aukaisee meille takaoven, kun haluamme sisälle. Minun mielestäni ovien aukominen on orjien tehtävä, mutta kuljen kyllä pikkuveljenkin aukaisemasta ovesta.

Yhtenä päivänä viime viikolla ovikello soi keskellä päivää. Siellä oli se tyyppi, joka ajaa semmoista ihmeautoa, jossa on ratti väärällä puolella. Me tiedetään se ukko hajusta, kun se laittaa melkein joka päivä jotain meidän postilaatikkoon ja juttelee usein äipän kanssa. Paketti sieltä tuli, ja paketista paljastui trimmaussakset (yäk) ja outo, munanmuotoinen muovitavara. Ihmeteltiin vähän, että mitämitä. Mutta, kun äippä vei munan pihalle ja heitti sen vähän matkan päähän, niin ymmärsin, että pallohan se olikin. Heti leikkimään. Jirin komensin pois, koska kaikki pallot ovat minun.

Hyvin liikkuu tämä munapallo, välillä tosin eri suuntaan kuin tarkoitin. Sillä on myös ikävä taipumus hakeutua ruusupuskiin.

 
 
 

Voimakaksikon Viljo on ollut muutaman kerran yksin äipän ja meidän kaverina. Kaikkea kivaa on tehty. Autettiin Viljoa palapelinkin kanssa.
 
 
 
PS Lelun nimi on RunninGegg, ja se on tilattu Zooplussasta.
 
PS2 Mikä on, kun kaikkia kuvia ei voi muokata sen jälkeen, kun ne on siirretty blogiin?
 
 
 
 

 
 

6 kommenttia:

 1. Onpa hauskanoloinen pallo! :D Saisiko tuosta jotain videomateriaalia?

  VastaaPoista
 2. Sihteerikkö vastaa: Sorry, videokuvaus ei ole ollut mun juttu, eikä ole älypuhelinta. . Mutta, kuten kuvista näkyy, muna vieriskelee arvaamattomiin suuntiin ja Aatu yrittää pysyä mukana. Pallohullu Aatu on ominut munan kokonaan itselleen, Jiri saa leikkiä vain, kun Aatu on sisällä. Googlaamalla voisi löytyä.

  VastaaPoista
 3. Kuvagooglaamalla RunninGegg löytyi koko joukko hyviä videoita.

  VastaaPoista
 4. No voehan rihvel kuitennii! Justiisa tuommosta munapalloo on mamma mulle ehtinnä. Nyt pittää sannoo sille että het tilloomaan mullehhii tuommonen.
  Mukavannäköstä toohua tuo pelluu. Ja mukava ploki teellä, nyt vasta hokattiin tämä!

  VastaaPoista
 5. Toihan on vinkee pallo. Ehottomasti pitää tommonen saaha. Jihaa!

  VastaaPoista
 6. Minä rakastan sitä. Yritin vierittää sisällekin, mutta harmiharmi kynnysi oli ylittämätön.
  Tämä ei puhkea terävilläkään hampailla ja osaa kellua. Suositus oli isoille ja keskikokoisille koirille, mutta minulle tämä pon just sopiva.
  Iivarille kiitos kiitoksista! Ollaan kyllä vähän epäsäännöllisiä bloggaajia.

  VastaaPoista