sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Profiilihaaste

Blogiystävämme Myrsky ja Tuisku heittivät profiilihaasteen. Emme mitenkään pysty kilpailemaan heidän ja Iivarin kanssa profiilin jaloudessa, mutta parran komeudessa olemme ihan omaa luokkaamme.

Olkaapa siis hyvät!

Vierivä kivi ei sammaloidu, sanotaan. Jiri on eri mieltä.

Vähän on otsatukka venähtänyt.


Vino parta on viimeistä muotia. Ja kierot silmät.

8 kommenttia:

 1. Kyllä pärjeettä hyvinnii! Kommeet kuvat kommeesta poejjista. Työhän voesitta tehä semmosen movemperihuasteennii ku on nuita viiksijähhii, parrasta puhumattakkaa :)
  Eekä tuo tukkakkaa kyllä oo siitä huonommasta piästä :D
  Vau, sano äet. Se on aena ihhaellu pitkätukkamiehijä :D

  VastaaPoista
 2. Kiva, kun joku tykkää. Äippä sanoo meitä törkyturviksi, risuparroiksi ja jöröjukkapojiksi. Yhtään en ymmärrä, miksi. Vissiinkin unohti, kenenkä tehtävä olikaan se meidän karvoista huolehtiminen.

  VastaaPoista
 3. Jukoplivit, ku oottekin karvakuonoja. Komeita sellasia. Pikkasen kyl meitä nauratti noi sammaleet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Partasia ollaan, ja karvasia, juu. Kun on paljon karvaa, tarttuu maastosta kaikenlaista mukaan. Jirin parta on varsinainen törkymagneetti.

   Poista
 4. Voi hyvänen aika! Tuollaisia partasuteja en ole minäkään nähnyt, vaikka olen snautserin omistanutkin. Sillä ja poikanikin snautserilla oli korkeintaan punaista parrassa, kun saivat tomaattikastikkeen rippeitä syödäkseen...
  Eipä ole turhaan rotunimenä snautseri, moni viiksekäs ja parrakas miespuolinen ihminen voisi jopa olla kade.
  Ja kyllä tuo otsatukkakin on mainitsemisen arvoinen. :)

  VastaaPoista
 5. Ei meitä turhaan Partasiksi sanota. Minulla, siis Aatulla on myös punertavaa parrassa. Se tulee ruuasta ja syljen koostumuksesta. Parran punaisuutta aiheuttavat tomaatin lisäksi soija ja kupari. Ehkä porkkanakin. Valkoiseksi saisi, kun jaksaisi pestä usein marseillesaippualla. Onneksi äippää laiskottaa, kun minua se parran värjäytyminen ei yhtään haittaa.

  VastaaPoista
 6. Jestas, miten hauskoja kuvia! Komeat on parrat.

  Typyn emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En päässyt itse valitsemaan kuvia - valitettavasti. Jirin kuva on ihan OK, tuommoselta se näyttää, mutta minä en toudellakaan ole kuvien esittämä törkyturpa. Pitänee tilata joku oikea koirakuvausammattilainen ottamaan kuvat minusta.

   Poista