lauantai 14. helmikuuta 2015

Isyystesti, osa 2

Isyystesti meni hyvin, minulla on terveet, virheettömät silmät, polvet ja selkäranka.

En kyllä tykännyt koko testistä, kun ensin yhdellä klinikalla pantiin silmiin jotain sumennusainetta, ja sitten silmiin osoiteltiin lampulla. Seuraavaksi ajettiin toiselle klinikalle, missä olikin tuttuja ihmisiä ja pari tuttua koiraakin. Ehdin jo rentoutua, kun takapuoleen iskettiin piikki ja vähän ajan päästä jalat menivät alta. En yhtään tykkää menettää kontrollia, koska minun pitäisi koko ajan suojella äippää ja Jiriä. Pahinta oli, että vinttikin pimeni vähäksi aikaa. Kun lopulta heräsin, suussa oli outo maku. Noloin juttu oli vielä edessä: oksensin lattialle. Kaikesta tästä kärsimyksestä tuli palkinnoksi ainoastaan papereita ja romppu, jotka äippä omi itselleen. Ja Jiri sai vain katsella vierestä.

Parempaa oli kuitenkin tulossa. Piitkän ajomatkan jälkeen pääsimme autosta ulos Rautalammin viiden tähden hotellin pihalla, ja hotellin henkilökunta tuli ottamaan meidät vastaan.

Ja toivo siitä isäksi pääsemisestä tietenkin elää. Morsiamen nimi on tiedossa, mutta sitä ei vielä kerrota.

Tässä on komea poika, vai mitä?

4 kommenttia:

 1. Todellakin oot komee, Aatu! Ei epäillystäkään, että morsiamia on jonossa ovelta portille saakka. Joo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin uskon, että morsiamia olisi pilvin pimein. Hankalampi homma on, että palveluskunnat vahtivat niin tiukasti morsiamia juuri silloin, kun ne olisivat sanomassa kyllä.

   Poista
 2. Kommee oot. Sehä on selevä. Vuan kaekkeen sitä pittää jootuva naesten takija!
  Toevottavasti morsmaekku on kaeken tuon vaevan arvonen :) Onneks tuo hotellihomma pelasti päevän. Kyllä se hyvä palavelu ja kunnon huilinki on tullu tarpeeseen tuommosen urakan jäläkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkeen täytyy koiraparan tottua, kun palveluskunta saa jotakin päähänsä. Jälkeenpäin kuulin, että hampaatkin oli putsattu siinä sumussa. Hammaskiveä oli vain ihan vähän yläkulmureissa, mutta muuten hampaat ja ikenet ovat huippukunnossa.

   Poista