lauantai 18. huhtikuuta 2015

Tämä poika lähteekin rimpsalle

Ai ette tiedä, mitä rimpsalle tarkoittaa. Riiuureissulle, riiuureissulle, trallallaa. Ninnin juoksu on alkanut, ja palveluskunnat ovat näyttäneet vihreää valoa pentuprojektille. Trallallaa! Ensi viikolla äippä vie minut Turkuun ja jään sinne kolmeksi viikoksi. Jiri ei pääse mukaan, ettei Ninnin tarvitse vaivata sievää pikku päätään isävalinnoilla. Ninnihän tykkää myös Jiristä.

Jos kaikki onnistuu, syntyy kesäkuun loppupuolella pippuri-suolan värisiä pentuja, jotka ovat luovutusiässä elokuun puolenvälin jälkeen. Pennuista otetaan paljon kuvia, ja niitä laitetaan tänne minun blogiini, mutta myös Ninnin ja Jekun blogeihin.

Minä ja kaunis morsiameni

12 kommenttia:

 1. Voe turkanen...ompa hieno homma! Että oekee pitemmälle riijjuureessulle...! :)
  Laetahhan sittä kuulumisija mitenkä männöö. Jospa se Jiri ee ikävöesj kovasti silläaekoo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Trallallaa!
   Jirille ei tule ikävä, kun se menee Käpälämäkeen poikien hoitoon.

   Poista
 2. Kyä sua on onnistannu, ku on noin sulonen tyttis ja kaikkee. Tuloksellista riiuureissua!

  Terveisin Konsulentit

  VastaaPoista
 3. Voi onnenpoikaa! Pääset riiuulle ja vielä tänne meikäläisen kotimaisemiin! Tervetuloa! Olishan se hauskaa kun lenkillä törmättäisiin. Minä kun en katsos välitä noista juoksuisista nartuista niin ei tarvitse sulhasenkaan hermostua. Joten jos lenkkeilette Halisten suunnilla, niin moikkailkaa sitä kylän ainutta dreeveriä. Mukavia viikkoja toivottelee Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raunistulassa majaillaan Ninnin kotona. Ja usein käydään siinä koirapuistossa, joka on lähellä Aurajoen rantaa. Kuvakin on sieltä. Pitääpä katsella tarkkaan, näkyykö dreevereitä.

   Poista
  2. Sari, kävin kurkkaamassa blogiasi. Käytkö Saarronniemessä avantouinnilla? Siellä käyvät Ninnin kotiväestä äippä ja 11-vuotias tyttö.

   Poista
  3. Kävin ensin alkuun Saarronniemessä siis ihan siellä päässä, mutta nykyisin olen käynyt siinä Honkapirtin takana Saarronniemen Saukkojen saunalla. Tosin tänä talvena vain kaksi kertaa, kun tuo Eka vie mun kaiken ajan....ja huomasin, ettei se kylmä oikein sovi mun huonoille hartioille. Jos te käytte ylioppilaskylän koirapuistossa niin siihen olen Ekaa muutaman kerran tuonut itsekin, joten voidaan vaikka treffata jossain vaiheessa.

   Poista
  4. Just siinä käydään. Nyt teen pikareissun, ja koirakin menee asumaan toisen tyttären luo Piikkiöön, mutta joskus myöhemmin kevääällä / kesällä saatetaan olla muutama päivä kerrallaan Turussa. Laitan vaikka kommenttina sinun blogiisi, kun olen tulossa.

   Poista
 4. Onnekasta rimpsareissua! Kyllä sinulla on kaunis morsmaikku.

  Typyn emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis Ninni-neiti! Maailman kaunein juuri nyt. Kiitos toivotuksista.

   Poista