lauantai 2. toukokuuta 2015

Murtunut mies

Olen allapäin. Ei tullutkaan perhettä Ninnille ja minulle. Ninni olisi kyllä halunnut, mutta minua alkoi vastuu pelottamaan. Siinä kävi sitten niin, ettei seksipuuhista tullut mitään. Nyt harmittaa, mutta tällä kertaa otollinen aika on ohi. Onneksi Ninni tykkää minusta yhtä paljon kuin ennenkin, ja ihmiset lohduttavat, että kenelle tahansa voi käydä niin. Sopisikohan koirille se Viagra, mitä meidän äipän sähköpostissa tyrkyttävät lähes päivittäin?

Muuten on ollut mukavaa lomailla täällä Mudilassa: pitkiä metsälenkkejä ja muuta kivaa. Jekku on vaan  nyt niin isäntää, niin isäntää, kun tätikoirat ovat poistuneet tuonilmasiin häntä komentamasta. Sen verran sen kakaran kukkoilu tympäisi, että nostin pari kertaa koipea Mudilan sohvaan. Jekku ei siitä välittänyt, mutta Mudilan emäntä poltti hihansa. Onneksi kuitenkin leppyi pian.Enimmäkseen ollaan Jekun kanssa ihan hyviä kaveruksia

Vähän huolestunut olen Jiristä, kun se ei ole tottunut olemaan yksin kotona. Se ole edes päivittänyt blogia, vaikka sai luvan. Äippä kyllä sanoi, että Jirille tekee hyvää itsenäistyä vähän. Ehkä niin, pianhan se nähdään. Äippä tulee ensi viikolla hakemaan minut kotiin.

Täällä Mudilassa koirat saavat maata sohvalla. Täytyy varmaan aloittaa kotona uudet sohvasääntöneuvottelut.


Kuvat: Eeva-Stiina Hatakka

14 kommenttia:

 1. Ei se aina elämä suju niin kuin suunnittelee. Jos oli vaikka ihan hyvä näin, ettei jälkikasvua siunaannu? Jos se seuraava kerta olisi se parempi kerta? Toisinaan se on niin, että vaikka tuntuu pettymykseltä joku asia, niin loppujen lopuksi se onkin parempi, että siirtyy myöhemmin toteutuvaksi. Elämän koukerot kun ovat niin kummallisia. ♥

  VastaaPoista
 2. Ei niin, ja sitähän minäkin aloin ajatella, että onko minusta vastuunkantajaksi. Ja Ninnillekin jää koko kesä agilitya varten. Vaikka olisihan se ollut soma nähdä, millaisia palleroita olisi tullut.

  VastaaPoista
 3. Elä oo kuule milläsikkää, Kaikkii asjoita pittää aina ensin harjotella ja seuraavalla kerralla sitte männöö paremmin ku tyttöhhii kerta siusta tykkevvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin varmaan meneekin, jos tulee toinen kerta. Toivossa on hyvä elää. Ja Ninni on joka tapauksessa maailman mukavin tyttökoira.

   Poista
 4. Elähän tok kuoma nureksi. Seoroovalla kerralla sittä. Tämähä voes olla semmonen kuivaharjottelu. Ni sittä enskerralla onnistuu kaekki.
  Kyllä se elämä tuop jottae mukavata tilalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos rohkaisun sanoista, Iivari! Kyllä tästä vielä noustaan.

   Poista
 5. Suorituspaineita! Pääasia, että välit ovat hyvät ja tytöt tykkää entiseen malliin. Myöhemmin ehkä sitten uutta yritystä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, kun muut pojat ymmärtävät sekavat tunteeni!

   Poista
 6. Voi, ymmärrän pettymyksesi. Mutta toivottavasti tulee uusi yrityskerta ja silloin kaikki menee varmasti putkeen. Ninnikin varmasti tykkää sinusta yhtä paljon kuin ennenkin vaikkei tulosta tällä kertaa syntynytkään.

  Typyn emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ninni on ihana tyttö, eikä tämä juttu sitä miksikään muuta. Ihmiset ovat alkaneet olla sitä mieltä, että tässä toimi luonnonvalinta eli emme sopisikaan toisille partnereiksi. Ei se mitään, poikamiehenä on huoletonta olla.

   Poista
 7. Kuule kyllä se aina harmittaa, jos tuollaiset hetket menee ohi, mutta tuleehan niitä uusia. Sä olet vielä nuori poika, joten kyllä sä vielä isäksi ennätät. Mä luulen, että mulle kävisi samalla tavalla. En ole muutenkaan noiden tyttöjen kaveri, niin tuo seksipuuhastelu voisi olla mullekin ihan kamala juttu. Ymmärrän sua! t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tytöt on kivoja leikkikavereina, mutta seksi on yliarvostettua. Poikamiehen huolettomat päivät jatkuvat, ja keskiviikkona äippä tulee hakemaan minut kotiin.

   Poista
 8. Menipä sohvakuva rakeiseks. Mudilassa oli monta ihmeellistä asiaa: sohvalla nukkuminen, ihan erilaiset lenkit ja metsässä juoksemiset, treeneissä ramppaaminen ja se vasta outoa oli, että Iitu oli päivisin monta tuntia pois. Jekun kanssa oli enimmäkseen ihan ok, pari pientä kahnausta. Iitukin oli ihan ok, paitsi eilen, kun päätti et nyt Aatulle kesätukka. Ninnin kanssa voi onneksi jatkaa ihan vaan kavereina, ottakoot joku muu sit sen isän vastuun mahdollisesti. Jotta Aatun miehisyyttä ei nyt ihan epäiltäisi, niin hän esitti akrobaattisia molemmilla takajaloilla yhtäaikaa koivennostoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sihteeri: Nyt Aatu murjottaa. Ninni murisee lähestyville poikamiehille. Kesätukkaan on totuttu. Ja aha, pissimisakrobatia on palannut ohjelmistoon.

   Poista