lauantai 20. kesäkuuta 2015

Happy Birthday To Me...

Minulla on tänään syntymäpäivä. Viisi vuotta tuli täyteen. Miehen ikä on tämä. Valitettavasti äippä muisti koko jutun vasta tänään, kun kaupat ovat kiinni. Kakku tulee vasta huomenna: maksalaatikkoa ja viisi nakkia. Se pitää kuulemma jakaa Jirin kanssa. Muistan kyllä tämän sitten, kun on Jirin synttärit.

Onnittelut menevät veljilleni Eerolle Rautalammille  ja Axulle Tampereen seudulle, jos sattuvat  blogiani lukemaan. Äiti-Helmille terveiset Kajaaniin ja isä-Pepinolle Tsekkiin!

Kuvaussessio ei ollut minun mieleeni, kun äippä ripusti kaulaani ihmehärvelin, jota sanoi juhannuskranssiksi. Minulle tuli siitä suolapatsasoireyhtymä, joka onneksi parani heti, kun härveli vietiin takaisin oveen.

Pallo on kyllä hieno, mutta tää kranssi...
 

Yhdistetyksi juhannus- ja syntymäpäivälahjaksi sai uuden isopallon, kun entinen hävisi lasten leikeissä. Testasin palloa, ja se on ainakin yhtä hyvä kuin entinen.Pallotesti sujui hyvin, kunnes...

se päätti kiivetä villiviiniä pitkin seinälle.

Onneksi on äippä, joka hakee minulle pallot hankalista paikoista.

Juhannusta vietimme sään takia kotona, kun mökillä on pienet sisätilat. Kokko tehtiin uuniin, ja äippä kärvensi meille nakit. Millään ei meinattu jaksaa odottaa nakkien jäähtymistä. Herkullisia olivat, saatiin juhlan kunniaksi kaksi mieheen.

Hyvää loppujuhannusta kaikille lukijoille, erityisterveiset nelijalkaisille blogiystävilleni!

14 kommenttia:

 1. Miälettömän miähekkäät onnittelut sulle, kuamahyvä! Toi pallo on selkeesti samansorttinen ku meijän pallot eli lirvahtaa ihan vääriin paikkoihin, vahingossa. Onneksi on äipät! :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos onnittelijoille! Myrsky ja Tuisku: äipät ovat todellakin moniosaajia ja erinomaista palveluskuntaa. Paitsi silloin, kun niitä laiskottaa.

  VastaaPoista
 3. Viisivuotias sinäkin! On se ollut ihmeen "sadokas" vuosi se 2010, kun meitä on nyt niin paljon 5-vuotiaita. Vanhetaan yhdessä kaikki. :)
  Hyvää syntymäpäivää Aatu!
  T. Wuppe perheineen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 2010 oli parasta A-luokkaa olevien koirien syntymävuosi. Koko vuoden olivat tähdet suotuisissa asennoissa. Juuri nyt olemme koiria parhaassa iässään, mutta emme kai me vielä rupea vanhenemista ajattelemaan.

   Poista
 4. Hirrmuiset onnittelut! Kait ny joteski protestoit! Mut nauti kakusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuntematon ystäväni. Käyn heti katsomassa, kuka sinä olet. Juu protestoin niin, etten mennyt äipän syliin, kun se katsoi illalla telkkaria. Jiri meni, niin että hukkaan taisi mennä sekin protesti.

   Poista
  2. Olet siis Mikkelistä, mistä päin? Me asumme Otavassa.

   Poista
 5. Paljo,paljo onnee sulle kamuhyvä! :) Kommeen pallon oot suanna. Tuo ee varmaa iha vähällä hajjookkaa. Vuan näkkyy olovan sitä sorttija ettee muassa pysy aena:)
  Joellae palloella on semmonen ominaessuus. Äet pelastaa minunnii pallot. Vuan taetaa olla ruusupuskan päevät nyt luettu...ee oo kuulema terveellinen pallompaekka se. Totesj äet. Ku nyhti piikkijä käsistään. Uatellappa jos oesin ite sinne männy...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Iivari!
   Pallo on oikein hyvä ja vauhdikas, vaikka meneekin milloin kukkapenkkiin, milloin ruusupuskaan, ja seinillekin kiipeää. Pallojen noutaminen hankalista paikoista on äipille sopivaa liikuntaa. Lenkkien ja jalkapallon peluun lisäksi tietenkin.
   Nyt pitää vahtia kelloa, kun kahdeltatoista pääsee kauppaan hakemaan niitä kakkutarpeita.

   Poista
 6. Myöhästyneet mutta sitäkin lämpöisemmät onnentoivotukset synttärisankarille!

  Typy, Hippu ja emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tytöt! Tulin heti paremmalle tuulelle, vaikka pallo jo puhkesi.

   Poista
 7. Myöhästyneet vaan ei yhtään vähäisemmät onnittelut parrakaalle sankarille koko meidän laumalta!

  VastaaPoista