lauantai 2. tammikuuta 2016

Vuosi vaihtui pakkassäässä

Vuosi vaihtui, jotkut ammuskelivat, mutta so what. Me vietimme viihtyisää iltaa hyvässä seurassa. Ninni-serkku on ollut Alisan kanssa koko joululoman, ja mudit Hipsu ja Jekku emäntineen tulivat uudenvuoden juhlintaan.

Harmi kyllä, Jekun kanssa kemiat eivät nyt oikein pelaa, kun Jiri murahti Jekulle heti kättelyssä. Minultakin menivät välillä sekaisin Hipsu ja Jekku ja murisin vahingossa Hipsulle, mikä ärsytti Jekkua. Ihmiset sitten eristivät meidät ja mudit. Ninni sopii molempiin porukoihin.

Kaikki on kuitenkin ihan OK, ellei oteta lukuun näitä pakkasia, joihin emme ole vielä tottuneet.

Kuvien kera toivotamme oikein mahtavaa tätä vuotta ja paljon uusia seikkailuja kaikille ystävillemme!

Aluksi komennot kaikuivat kuuroille korville. Me vasemmalta alkaen: Hipsu, Jekku, Ninni, minä ja Jiri

Hipsu ja Jekku ovat sisaruksia samasta pentueesta

Arvatkaa, missä namit ovat.

Jiri RRRRakastaa Alisaa

8 kommenttia:

 1. No, teil onkin ollu vallan mahottomasti säpinää ja töpinää joulut ja uudet vuodet. Joo, joskus ne kemikaalit ei vaan kohtaa. :)

  Kyä mekin tosta Alisasta ja Ninnistä tykättäs, ovat tosi somia tyttöjä kumpanenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elämässä pitää olla säpinää!

   Meidänkin mielestä Alisa ja Ninni ovat söpöjä. Ja myös tosi mukavia.

   Poista
 2. No sattuuhan sitä että joskus ee mäne iha kohilleen nuo hommat.Mukavata kuitennii enimmäkseen tuntuu olleen. Namija ja nättijä tyttöjä :) Pakkastahan tuota nyt pittää vuan eeköpään tuohon totu. Vuatetta vuan piälle jos kylymä tulloo. Teellä on kyllä hyvät turkit iha omasta takkoohhii :)Ilosta männöö vuan eelleennii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa vaihteluahan tämä on normiarkeen. pieni jännitys pitää pirteänä.

   Mitä turkkiin tulee, niin kuvaussession jälkeen minut on nypitty. Ei kaljuksi, mutta kuitenkin. Fleecet päällä ulkoiltiin tänään.

   Poista
 3. Kyllä se vähän niin on, että kotona pitää hoidella tuo vahtihomma niin ettei toiset pojat hypi silmille. Harmi, että siitä sitten tulee tuollainen eriytys. Mulla ei ole täällä kavereita käynyt niin on kyllä vähän pahan huudella. Oikein mukavaa alkanutta vuotta toivottelee Eka, joka muuten nauttii pakkasista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se pitäisi, mutta kun Jekku on niin paljon isompi ja erittäin dominoiva, niin ihmisten mielestä piti eristää ihan turvallisuussyistä. Jiri kun ei anna helpolla periksi isommilleenkaan, se pikku tyhmyri.
   Vierailun viimeisenä päivänä olimme jo sulassa sovussa.

   Poista
 4. Teillä näytti olleen mukava vuodenvaihde. Ei sitä aina kaikkien kanssa olla parhaita kavereita, niinhän se vaan menee. Kaikkea hyvää alkaneelle uudelle vuodelle toivotellaan täältä Typyn ja Hipun kanssa!

  Typyn ja Hipun emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa oli, mutta nyt kaikki vieraat ovat lähteneet omiin koteihinsa, ja me pidämme Jirin kanssa pakkaspäiviä uunin edessä.

   Poista