tiistai 25. huhtikuuta 2017

Nuno on poissa

Serkkumme Käpälämäen Nuno, karhunpentu ja gigantti on mennyt tuonilmasiin. Olemme hyvin surullisia, sillä vaikka Nuno harvoin leikki meidän kanssamme, se oli erinomainen turvamies mökillä.
Myös Käpälämäen voimakaksikko on murheissaan, kun leikkikaveri ja vahti on poissa

Nuno oli vasta neljä vuotta vanha, eli ihan nuori mies vielä. Nunon vei jokin keskushermostosairaus, jota ei tutkimuksissa saatu selville. Se aiheutti kovia kipuja ja kouristuksia. Nyt ei Nuno ole enää kipeä, se on hyvä.

Tässä ollaan mökillä viime kesänä.

Nunon pikkuveli saksanseisoja Kessu meni vähän sekaisin turvamiehensä lähdöstä ja rupesi pissimään sisälle. Ohimenevää, toivottavasti.

Parempia aikoja odotellaan.

9 kommenttia:

 1. Lämpimät osanotot Käpälämäkkeen ja teelle <3 Sielä olj tuonilimasissa turvamiehen tarvista...Ja hyvähän sielä on olla, ee oo kippeetä missää. Vaekka hirveen surullista on se että Käpälämäkj jäe nyt hienoo turvamiestä vaelle.

  VastaaPoista
 2. Kiitos, välitämme osanoton myös Käpälämäkeen. Sinne jäi vielä kaksi koiraa, mutta ne eivät ole mitään turvamiehiä, vaan metsäkoiria. Laita Outi pitää kyllä asiattomat kulkijat poissa pihalta, mutta metsälenkeillä siitä ei ole turvaa, kun se kyttää vain lintuja ja hirviä.
  Hyvän turvamiehen saivat tuonilmasiin, ja onhan Nunolla siellä kavereita.

  VastaaPoista
 3. Osanottomme serkun poismenosta. :( Aina niin surullista, kun koira lähtee tästä maailmasta ja varsinkin, jos nuorena joutuu poistumaan, mutta hyvä, että kivut ovat nyt ohi.

  VastaaPoista
 4. Voi miten ikävä uutinen... lämmin osanotto serkun poislähdöstä.

  Typy, Hippu ja emäntä

  VastaaPoista
 5. Kiitos osanotosta kaikille! Äippä välittää terveiset Käpälämäkeen.

  VastaaPoista
 6. Osanottomme täältä! Kylläpä oli kurja uutinen, mutta täytyy muistaa ajatella, että nyt on Nunon parempi olla. Toivotaan, että sisälle pissailu menee kaverilta ohi. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kessu-ressu etsii vieläkin turvamiestään sekä sisältä että ulkoa, mutta ei kuitenkaan enää tee lammikoita sisälle. Eiköhän se siitä tokene.

   Poista