keskiviikko 7. elokuuta 2013

Ensihoitoyksikkö Partanen & Partanen 24/7

Hoitoalalla yksityistämiseen kannustetaan, joten mekin perustimme virman. Erikoistuminen on myös nykyaikaa, me olemme erikoistuneet lapsien hoitoon.
Kun lapsia on yötä, päivystämme yöt lastenhuoneessa, päivällä siellä, missä lapset kulloinkin ovat. Olemme siis paikalla sekunneissa, kun ensihoidon tarvetta ilmenee. Viimeksikin, kun Viljoa alkoi keskellä yötä itkettää, olimme salamavaudilla paikalla. Minä nuolin varpaita ja Jiri naamaa. Itku loppui, äippä myöhästyi. Myöhemmin samana yönä Viljolle tuli kylmä, joten pujahdin peiton alle kylkeen lämmittämään. Sitten nukuimme hyvin pitkälle aamuun, vaikka Jiri yritti välillä meitä herätellä. Ehkä se vain tarkisti elintoimintoja.

Unihäiriöiden lisäksi hoidamme ammattitaidolla pienemmät haavat. Haavanhoitopakettiin kuuluu haavan puhdistus ja itkun tyrehdyttäminen. Ihan kaikkeen emme kuitenkaan pysty. Lääkekaappi on esimerkiksi niin korkealla, että piti hälyttää takapäivystäjänä toimiva äippä hakemaan yskänlääkettä, kun Paavoa yskitti ihan liian kovasti.

Äippä sai kyllä hoitaa oman mahatautinsa ihan itse, siihenhän ei mitään ensihoitajia tarvita.

Ensihoitaja Aatu Vähäpartanen  

Ensihoitaja Jiri Suurpartanen

Kun yritystoiminnassa on tärkeää olla useita tukijalkoja, on meillä myös pari muuta virmaa: Ulkovahtipalvelu Haukkujat ja Lattianpuhdistuspalvelu Nuolijat.

Taksamme kaikissa palveluissa ovat kohtuulliset: täysi ylöspito ja riittävästi rapsutuksia. Laskentatoimen hoitaa äippä, jonka puoleen voi kääntyä veroja ja maksuja koskevissa asioissa.

7 kommenttia:

 1. Kuin toi Suurpartanen voi taas olla noin karvainen :D

  VastaaPoista
 2. Tää kuva on keväältä, onneksi :)

  VastaaPoista
 3. No kyl oottekin partasia ja avuliaita. Äippä ostaa teijän unipalvelujanne, kuulosti tosi tehokkailta luomumenetelmiltä.

  VastaaPoista
 4. Juu, ja parrat on sekaisin, kun nää passikuvat on otettu yöpäivystyksen jälkeen.

  VastaaPoista
 5. On tehokasta päivystystä, hyvä te Partaset!

  VastaaPoista
 6. Juu, me ollaan mahtavia, avuliaita, tehokkaita, iloisia, ahneita ja kaikkea muuta positiivista.

  VastaaPoista