perjantai 24. lokakuuta 2014

Ohjelmoitu koiraviikko

Harvapäinen palveluskunta, siis sellainen, jolla pää on kuin pärekori: ei niin nätti, mutta niin harva, kehitteli itselleen viikkosysteemin. Näin se menee:

Maanantaisin mennään metsään,
tiistaina on turkin hoito
Keskiviikon koittaessa korvat, kynnet kynitään,
torstaisin on temput, toko.
Perjantaina perii paha: pestään parta sekä pylly.
Mutta:
Lauantaisin luita syödään,
sunnuntaisin sylitellään.Tästä voitte päätellä kantani ohjelmointiin


Minun mielestäni ohjelmaa voisi parannella esimerkiksi muuttamalla keskiviikon muotoon: keskiviikko on keksipäivä. Ja perjantain: perjantaina palloleikit.

Entinen systeemi oli parempi. Äippä teki hoitoja silloin, kun muisti. Ruokaa ja lenkki on onneksi saatu ilman ohjelmointejakin kaksi kertaa päivässä, ja pihalla saadaan olla niin paljon kuin tykätään.

6 kommenttia:

 1. Äärimmäisen upee lista! Mettäilyä ja tokoilua, kyä noitten avulla kestää kynsien leikkauksen ja bebandeeroksen pesun. Joo.

  VastaaPoista
 2. No, joo. Onhan sitä kestettävä, miehiä kun ollaan. Ja onhan meillä kivaakin, oikeastaan aika paljonkin. Tästähän puuttuu vielä lasten vierailut, kun niitä ei voi ohjelmoida. Kynnet saisi kyllä mielestäni vaikka geenimanipuloida itsestään lyheneviksi.

  VastaaPoista
 3. Aika hyvä lista teillä, mut kyl meikä kans skippais noi hoidot! Koita Aatu päästä toko-kokeeseen saakka (tai vaikka rallytoko), siel voi keksiä kaikkee hauskaa :)
  t. Jekku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, Jekku! Kyllähän minua saattaisi kiinnostaa, mutku tuo meidän palveluskunta... Keksin kyllä kaikkea kivaa täällä kotonakin, mutta isommassa seurassa vaikutus olisi varmaan moninkertainen.

   Poista
 4. Ee ollenkaa oo huonompi lista tuo. Hienosti on keksitty.
  Keskiviikolle voes kyllä lisätä nuo koerankeksit. Ku on ne nii ikävijä hommija nuo korvii ja kynsii kaevelut. Ja mitenkä oes perjantaelle vaekka pitsapäevä :) Ku ee nuo pehvanpesutkaa oo nii mukavija.

  VastaaPoista
 5. Pakko tunnustaa, että noihin ikäviin juttuihin aina liittyy palkintoja. Niitä koirankeksejä.

  VastaaPoista