torstai 25. helmikuuta 2016

Lomalomaloma, lallallaa!

Täälläpäin alkaa koulujen hiihtoloma huomenna, joten minäkin jään viikoksi lomalle. Elämäni ensimmäinen ihan koirakohtainen loma minulle. Jirille myös, kun ensi viikolla ei ole kaverikeikkojakaan.
Lomarahoja kyselin, mutta niitä ei kuulemma makseta vapaaehtoisille ollenkaan, etenkään koirille. Erittäin väärin on se, koska kyllä olisin helposti keksinyt käyttöä muutamalle kolikolle. Nakkeja olisin ostanut.

Pääsemme kuitenkin lomareissulle. Huomenna lähdetään Turkuun Ninni-serkun luo. Jippii! Ninnille on muuten tulossa pikkusisko, mutta se on vielä pääsiäiseen asti koiramaminsa hoidossa. Minkähänlainen tyttövintiö sieltä on tulossa? Rodultaan se on russeli, joten nyt kyllä vähän jänskättää.

Maanantaina jatkamme sitten matkaa Pääkylään, missä meillä on vakiohotelli Skattalla. Hotellissa on erinomaisen ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta. Skattalla on aina ollut paljon erittäin mielenkiintoisia hajuviestejä tuntemattomilta tytöiltä.
Naisihmiset menevät tiistai-iltana oopperaan, ja me jäämme viettämään miesten iltaa talon isännän kanssa. Toivottavasti tulisi futista telkkarista, kun kerrankin on asiantuntevaa katsomisseuraa.

Lukukeikat ovat sujuneet oikein mukavasti. Lukijat ovat eppuluokkalaisia koko tämän kevään. Jotkut lukijat ovat tulleet tutuiksi, kun ovat käyneet jo kolme kertaa. Mielestäni opet ovat valinneet tosi mukavia lukijoita. Kiitosta vain sinne koululle päin!

Laitan tähän jonkun kuvan, joista lapset on tietenkin rajattu pois. Luultavasti siksi, että minä olisin paremmin esillä.

Rapsunrapsun! Jotkut lapset tykkäävät lukea lattialla patjan päällä,

ja jotkut toiset tuolissa, johon minäkin mahdun.


Lukupaikaksi on rauhoitettu kirjaston varasto / sosiaalinen tila.
Tämä oli jännittävä kirja, kun siinä oli karhuja. 
Minä kuuntelen sujuvasti ja mielelläni yhtä hyvin aapista kuin tarinoitakin. Tykkään työstäni.

6 kommenttia:

 1. Kivakivakiva ku teil on lomalomaloma! Terkkuja Pääkylän tytöille ja elämyksellistä oopperaa ja jämäkkää miästen iltaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt just lähdetään sinne Turkkuseen. Siellä kuulemma jo odotellaan.
   Ooppera on taatusti elämyksellinen sanoi äippä luettuaan päivän Hesarin.

   Poista
 2. Sulla on kyllä hyvä ja tärkeä työ. Se on tärkeää, että lapset oppivat kunnolla lukemaan ja saavat siitä hyvän harrastuksen. Hienoa Aatu! Pahus, tulette taas meillepäin ja mä en nytkään pääse koirapuistoon teitä katsomaan, kun mun ihmisveikka muuttaa huomenna (mitä sitten tarkoittaakaan) ja meillä on varmasti ihan kamala hulina koko päivän. Mä menen mummin luo turvaan, kun ne muut kantaa kamaa sinne tänne. Viettäkäähän mukavaa lomaa. Tiistaina yleensä tulee jalkapalloa, joten ehkä teillä on kunnon peli-ilta. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on nyt aika täysi ohjelma, ettei ehkä ehditä koirapuistoon.
   Muuttaminen on jotain semmoista, missä tavaroita pakkaillaan ja kanniskellaan sinne tänne. Lopputuloksena kuulemma on, että kaikki tavarat ovat hukassa. Meillä ei kyllä ole kokemusta asiasta, mutta on katseltu aidan takaa naapurien muuttoja. Ihan hyvä siis, että pääset mummin luo turvaan. Nauti koko rahalla!

   Poista
 3. Riemukasta ja hauskaa lomaa teille toivottaa Typy, Hippu ja emäntä

  VastaaPoista