lauantai 27. helmikuuta 2016

Rokkaamassa Ruissalossa

Tänään käytiin ulkoilemassa Ruissalossa, kun osa ihmislaumasta kävi avantouinnilla. Oli muuten paljon väkeä liikkeellä kauniissa talvisäässä.

Ruissalossa on tosi iso ja siisti koira-aitaus, jonka on rakennuttanut ja jota ylläpitää Ruissalon kylpylähotelli. Mahtavat kiitoshaukut ja hännänhuiskutukset sinne päin!

Aitauksessa oli muutamia isoja kiviä ja pölleistä tehty hyppyrata. Ninni hyppäsi radan montakin kertaa, me emme, koska oli helpompaa juosta tasaisella maalla.

Kivellä tasapainottelua kokeilimme.
 Me riehuimme pienten koirien puolella kolmestaan melkein koko ajan. Vähän aikaa seuranamme oli
pentukoira, jota sen ihminen koulutti. Kun pentua kutsuttiin, Ninni noudatti kutsua jopa pentua nopeammin, mutta suureksi hämmästyksekseen ei saanut palkkaa. Meitä pidettiin remmissä. Olisimme muka pelotelleet pentua.


Ninni inostui leikkimään pennun kanssa.
 
 Isojen puolella oli irlanninsettereiden kokoontuminen, niitä oli siellä toistakymmentä. Uteliaita ja mukavia koiria melkein kaikki. Eivät yhtään hermostuneet, kun Jiri kävi aidan vieressä räksyttämässä.

Vaihdettiin kuulumiset näiden mukavien tyyppien kanssa.
 Uimarannalla on esiintymislava, joten päätimme testailla parhaita piisejämme. Ihan mukavasti oli yleisöä. Lämppärinä oli noin 1,5-vuotias tyttöihminen, joka myös testasi lavan kestävyyden.


Tässä esiintyy rokkibändi 12 tassua ja kolme häntää


Kaikki mukaan kertsiin: uaa-uaa-uaa!
 
Oli mukavaa, mutta melko väsyttävää. Jiri-paralle nypityssä turkissaan tuli kylmä merituulessa.

4 kommenttia:

 1. Teil on ollu puuhakas loma, kuomat. Teijän rokkipändi on huippu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja loma senkun jatkuu. Rokataan taas, takataan roos, seuraavaksi Helsingissä.

   Poista
 2. Kyllä tuolla rokkipäntillä oes voetto niissä Eoroviisuissa varma! Hieno loma teellä! Naattikkee kamut nyt tääsillä,vaekka niihhän työ taejjatta kyllä tehähhii:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nautimme ihan kybällä, ja Ninnistä on mukavaa, kun on riehumakavereita. Kun seuraavan tulemme tänne Ninnin luo, on Ninnin pikkusisko Olga tullut kotiin. Saapa nähdä, onko Olga rokkimimmi, kun meillä ei ole kokemusta russeleista. Jos on, niin Ruis-rock saa ensi kesäksi uuden huippubändin.

   Poista