maanantai 6. tammikuuta 2014

Koiruuksia joulun aikaan

Joulu tuli ja meni vesisateessa. Nautimme siitä. Siis joulusta, ei vesisateesta.

Tänä vuonna vietimme joulua Turussa Onnin ja Ninnin lauman kanssa. Ensin kyllä vierailtiin Piikkiön Mudilassa. Jekku-pennun kanssa tuli vähän kuonopokkaa, mutta Manta rauhoitti pelin. Jiri ja Jekku merkkailivat kilpaa nurkkia sisällä, ja sai siitä osansa äipän matkalaukkukin. Minultakin taisi unohtua, ettei sisälle merkkailla. No, siitä tuli huutoa, ja jotenkin kummasti muisti palasi. Siis minulle, ei kakaroille.

Jouluherkkuja saatiin, ja myös lahjoja, vaikka pukkia ei nähtykään. Onni-setä vähän ärhenteli välillä. Ninni ja Jiri leikkivät. Pitkiä ja märkiä lenkkejä tehtiin tyttöjen kanssa. Onni varasti ruokaa pöydältä. Ei me, eihän toki. Jirille jäi merkkailu päälle, ja sille laitettiin Ninnin juoksuhousut jalkaan. Ne Jiri otti pian pois, liian tyttömäiset kai. Äippä tuunasi sitten urosvyön vanhoista sukkahousuista ja pikkuhousunsuojista. Hyvin toimi, paitsi kerran Jiri pissi housuun. Eipä haitanneet sukkahousut Jirin menoa, vaikka ihan ensin sitä vähän nolotti.

Hyvä ja halpa urosvyö


Nolottaa niin

 
Joulun jälkeen kidnappasimmme Ninnin ja tytöt mukaamme kotiin. Sade jatkui aina vaan, mutta kyllä me jaksoimme koiraporukalla riekkua pihalla. Parin päivän päästä Iitu toi muditkin meille, ja taas ne kersat aloittivat merkkailun. Tällä kertaa pojat saatiin ruotuun puhuttelulla, ainakin melkein. Ninni päätti, että vesi joulukuusenjalasta on terveellisempää kuin juomakupista.
Ohjelmassa oli leikkiä, lenkkejä ja trimmausta. Jekun kanssa tapeltiinkin, ja Jekkurekku reijitti toisen korvani. Mudit ja Ninni kävivät treeneissä.Vieraita kävi ihan mukavasti: Rautalammin koirahotellin henkilökunta ja Käpälämäen voimakaksikko, joka oli yhden yönkin. Rapsutuksia riitti.Sillä välin Kauhulassa Onni-setä päätti hankkia itselleen valkean joulun. Siinä meni se juuri hankittu luxuspeti, ja Onni saa taas makoilla pelkkien vilttien päällä. Ehkä peti olikin Onnin kipeälle selälle liian pehmeä. Kuva on Ramin ottama.Uusi vuosi otettiin vastaan vesisateessa, kuinkas muuten. Aika paljon ammuskelivat, mutta ei meitä kiinnostanut. Manta kyllä jaksoi haukkua ja murista.

Meiltä loppui jouluhuvit, kun Iitu vuorostaan kidnappasi Ninnin ja tytöt viedäkseen lauman takaisin kotiin. Olisittepa nähneet Iitun kuljetusvälineen, kun siihen oli lastattu neljä koiraa ja kolme ihmistä tavaroineen!
 


4 kommenttia:

 1. Joo-o, teil on ollu vilinää ja hulinaa kaikilla ilmanssuunniilla. Aivan mahtavaa! Jaahas, vai teilkin alko merkkailut, varokaa vaan pojat ettei käy ku meille, ei meinaan kulkuset helkkäile, ei joo. Mut toi sukkahousuista tehty urosvyö oli hauska ja tooooosi käytännöllinen. Sori vaan pojat, mut meitä kyl ihan pikkasen huvitti. *puaahhahhhaaa*

  Tolleen kävi meijänkin pedille, että Onnille terkkuja, että semmosta sattuu tekeville. *äippä huakailee syvään*

  Oikein ilosta menoo ja vuoatta teille!

  PS. Onks teillä tarkotuksella sanavahvistus päällä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hitsi! Mikä on sanavahvistus? Kysyy sihteeri, joka menee huomenna tietsikkakurssille.

   Poista
 2. Sanavahvistus selkis googlaamalla. Nyt se pitäisi olla pois päältä. Samalla sallin kommentoinnin kaikille. Terv. Partasten palveluskunta-sihteeri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heti pitää koklata...

   Ny teille voi tulla enempi kommenttejakin, kun kaikilla ei oo Google-tiliä ja silleen. Äippä käski toivottaa Partasten palvelukunta-sihteerille hyädyllistä ja ilosta tietsikkakurssia.

   Poista