torstai 4. elokuuta 2016

Arvostettua ja yliarvostettua

Tuli vähän suunniteltua pitempi postaustauko, kun sihteeri sairasti toista viikkoa jotakin ihme loro-virusta, joka piti hänet melkein viikon tiukasti sängyn ja vessan välissä. Aluksi kulki ämpärikin mukana koko ajan. Nyt on saikku päättynyt, ja taas mennään.

Kävin tänään pitkästä aikaa kaverikoirakeikalla, parinani Hilla-neiti. Ihan aluksi minua jännitti ihan sikana ja olisin halunnut lähteä heti pois. Äippä sanoi kuitenkin, että istuskellaan nyt tässä pihalla, kun on kerran tultu. Pian muistinkin homman jujun ja lähdin rapsutuksia pyytämään. Niitä sain oikein Porvoon mitalla, joten aloin palkinnoksi pussailemaan asukkaita. He tykkäsivät ja kehuivat minua. Ihan pikkuisen röyhistin rintaani, kun huomasin miten arvostettu olen näin koirana. Eivät he nimittäin äippää rapsutelleet ja kehuneet.
Keikan jälkeen väsytti ihan kummasti ja keljutti, kun kotona odottanut Jiri olisi halunnut leikkiä. Ärähdin sille, johan tokeni.

Vie muualle se kamerasi, haluan tutustua rauhassa tuohon kauniiseen neitiin!

Ai Hilla. Nimesi on yhtä kaunis kuin olet itsekin.

 

Eilen äippä piti koirien siivouspäivää. Meitä kammattiin, saksittiin ja ajeltiin koneella oikein urakalla. Jiri on karvaisempi kuin minä, joten se joutui olemaan käsittelyssä paljon minua pitempään. Ihan vähän minua säälitti.

Illalla seurasi päivän lopullisesti pilannut täyspesu molemmille. Eipä auttanut, vaikka huomatessani äipän pesuvalmistelut piilouduin sängyn alle. Vähän yritin murahtaakin, kun minua tultiin hakemaan - ei auttanut sekään. Pesukurjuus täydennetään aina pesun jälkeen puettavilla kylpytakeilla, joista emme yhtään tykkää. Yöllä vielä paleli, joten kaivauduin äipän peiton alle.
Minun mielestäni tämmöinen koirien siivous ja etenkin pesu ovat täysin yliarvostettua toimintaa. Jopa turhaa ja ehkä vahingollistakin.

Onko ihan pakko vielä pitää näitä?
Huomenna lähdemme Turkuun ja otamme voimakaksikon nuoremman puoliskon mukaan. Päivän paras uutinen on se.

Hyvää viikonloppua teille kaikille, ja varsinkin niille, joiden lomat loppuvat ensi viikolla!

12 kommenttia:

 1. Voi gaumeeta ku te ootte joutunu läpikäymään tommosen pesu-ja-linkous-tsydeemin. Joo. Eipä ihme, että sä, kuomahyvä, vähän ihastuit tohon Hillaan, meinaan on melkosen söpönen. Terkkuja Voimakaksikolle! Teillä on taas kaikkee kivaa tiadossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö teitä rääkätä pesuilla? Epistä.
   Hilla on kaunis ja enimmäkseen kiva. Pyllyään se ei anna haistella.

   Poista
 2. Tervetuloa tänne Turkuun! Kyllä tuo on kamalaa tuo peseminen. Minä en usein siihen hommaan joudu, mutta nekin kerrat kyllä riittävät. Ja onneksi turkkiani ei tarvitse leikata. Harjaamistakin inhoan! Tosin nyt olen antanut vähän äipälle mahdollisuutta tuohon harjailuun, kunhan muistaa tehdä sen hellästi. Mahtavia nuo tuollaiset tapaamiset, kun saa rapsuja ja kehuja oikein Porvoon mitalla. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turussa meillä on aina hauskaa, kun siellä ovat serkkutytöt Ninni ja Olga ja pääsemme haistelemaan uusia maastoja. Ehkä tapaamme myös serkut Hipsuliisin, Jekun ja Pullervon.

   Poista
 3. Kyllä tuo pesuhomma on sittä vihovviimistä. Otan ossoo kamut! Toevottavasti mukava kylläelyreessu aattaa toepummaan tuosta raomasta kuitennii.
  Mukavata viikolloppuva Ja Voemakaksikolle terviisijä :)

  VastaaPoista
 4. Ollaan jo unohdettu ja anteeksiannettu koko pesu.
  Kivaa on täällä Turuus.

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Hauskannäköiset nuo kylpytakit kuitenkin, vaikka ikäviltä tuntuisivatkin päällä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me pojat ei vaatteilla kokeilla. Äipän mielestä kylpytakit on hyvät, kun me ei takit päällä ravistella eikä hinkata itseämme mattoihin ja päiväpeitteisiin ja tunnin parin päästä takeista kuoriutuu kampauskuivia koiria. Takkeja voi käyttää myös viilennysvaatteina.

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista