keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Lomalla ja sairaslomalla

Me olemme lomalla Suomen parhaassa koiralomahotellissa Rautalammilla. Pääsimme tänne, koska äipälle on tehty jalkaleikkaus ja hän on köpöttelee kyynärsauvoilla. Leikkaus oli laadultaan korjaava eikä siihen liity mitään dramaattisia käänteitä, mutta vuodenvaihteeseen asti jalkaan ei voi laittaa normaalia kenkää. Joulun tienoilla lähdemme kuitenkin kotiin, koska koulujen joululoman aikaan meille löytyy kyllä ulkoiluttajia.

Olemme siis äipän kanssa yhdessä saikulla, mutta tammikuussa aloitamme taas lukuhommat. Kaverikoirahommista on lomaa siihen asti, että äipältä onnistuu normaali kävely, luultavasti vielä koko tammikuu. Suu on parantunut oikein hyvin. Tikit ovat sulaneet ja ikenet kunnossa. Ehkä piankin saan taas syödä Dentastixejä ja porkkanoita. Hotellin henkilökunta luulee antavansa salaa Jirille puruluita, mutta kyllä minä olen huomannut. Viisaana koirana ymmärrän, että juuri nyt kova purtava ei ole minulle hyväksi. Kaikki on siis hyvin suussani, ellei oteta huomioon puuttuvien etuhampaiden takia suuhun pääsevää viimaa. No, kyllä siihenkin tottuu.

Haluatte varmaan tietää, onko ikävä. Äipällä on takuulla, mutta meillä on täällä niin paljon  touhua, ettemme ehdi tunteitamme erittelemään. Ehkä koti-ikävä vaivaa Jiriä, mutta ei hän ole siitä kertonut. Olemme päässeet pitkille lenkeille ja välillä myös vapaana juoksemaan. Sisällä meidän kanssamme leikitään naminpiilotusta ja vetoleikkejä. Tässä hotellissa on siis varsin ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilökunta. Voi olla, että kotiin palattuamme joudumme tyytymään vähempään.

Todisteeksi lokoisista oloistamme laitan tähän kolme kuvaa. Kuvat otti hovikuvaajamme Jorma Knuutinen.

Palvelusväki peittelee lenkin jälkeen.

Minulla on oma peti mukana, koska siinä on paras nukkua.

Lintujen kyttäysvuorossa Jiri.
 
Seuraava postaus tulee vasta sitten, kun olemme taas kotona, koska tämä kaukosanelu on jonkin verran vaivalloista.

Toivotamme siis kaikille ystävillemme oikein herkullista ja leikkisää joulua lenkkejä unohtamatta!

PS Äippä ei ole taaskaan päässyt vähään aikaan kommentoimaan kenenkään blogia, ei edes tätä meidän omaamme. Lukenut on, ja kuulemma kommentointihalujakin olisi. Toivottavasti tilanne korjaantuu mahdollisimman pian.

12 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista teidän äipälle ja mukavia lomapäiviä teille! Ei hullummalta näytä nuo teidän oltavat. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äippä kiittää. Meillä on hyvät olot, mutta toivotukset eivät koskaan mene hukkaan.

   Poista
 2. Paranemisia ja mukavaa lomailua!
  Puitteet ovat hienot ja terveyttä edistäviä, koko poppoolle!

  VastaaPoista
 3. Outoa. Tänään voi taas kommentoida. Äippä sanoo, että paraneminen on ollut arvioitua nopeampaa meillä molemmilla, mutta aina peukkujen pitäjiä tarvitaan.
  Lomapuitteet ovat loistavat kaikin puolin, ja luntakin on.

  VastaaPoista
 4. Paranemisterkkuja äipälle! Ja hyvä, että jouluna olette taas yhdessä. Voi nimittäin äipällä olla jo aika ikävä. Mukavaa joulua ja hyviä lomia! :)

  VastaaPoista
 5. Hyvää joulua myös teidän laumalle!
  Äipällä kuuluu olevan ikävä, mutta kun hän ei vielä voi viedä meitä lenkillä, niin olemme täällä. Onneksi jalka on parantunut hyvin, niin että luultavasti pääsemme kotiin jouluna. Voimakaksikko on luvannut lenkittää meitä.

  VastaaPoista
 6. Pikaista paranemista ja toipumista teidän äipälle! Ja nauttikaa lomasta.

  Typyn ja Hipun emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äippä paranee vauhdilla. Tänään se oli käynyt autolla kaupassa. Ja kuulemma on välillä meinannut unohtaa, ettei leikatullenää jalalle saa varata.
   Lomasta nautimme ihan kybällä.

   Poista
 7. Paranemista äepälle ja ilosta joolunootusta ja jooluva koko sakille! Ee ollenkaa huonolle näätä nuo teejjän hotelliolot :) Vaekka suattaahan se ikävä puolin ja toesin räyvvyttee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hotelli on todellakin maailman paras, ja henkilökunta nopeaa oppimaan. Ei ole minulla ikävä, Jirillä taitaa olla. Ja äipällä on varmasti.
   Hauskaa joulunalusaikaa teillekin, ja varokaa sitä ilvestä!

   Poista
 8. Oikein mukavaa joulua koko laumalle! Lepäilkäähän nyt, että jaksatte taas tehdä töitä ensi vuonna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää joulua ja paljon herkkuja sinullekin, Sylvi! Ja tietysti koko teidän laumalle.
   Lepäillään ja lenkkeillään, joo. Ja äippä saa tammikuun alussa hoidon siihen vaiheeseen, että leikatussa jalassa voi pitää tavallista kenkää ulkona. Sitten päästään taas töihinkin.

   Poista