torstai 16. lokakuuta 2014

Korppikallion koira Kaiku

Metsäilyt senkun paranevat. Nyt käytiin Puulan rantamaisemissa.

Ketään ei tullut näkyviin, vaikka haukuimme aika lailla, mutta joku haukkui meitä. Aina, kun haukuimme, sekin kohta haukkui. Välillä siellä taisi olla kaksikin haukkujaa. Äippä sanoi, että Kaiku se siellä haukkuu. Koira, jolla on kaksi kurkkua? Enpä usko. Kyllä siellä oli kaksi koiraa, varmaankin Kaiku sr. ja Kaiku jr.

Vastarannalla on Korppikallio, joka on saanut nimensä siellä pesivältä korpilta. Näytti ihan haastavalta maastolta. Jotkut hassut ihmiset käyvät siellä kiipeilemässä.

Metsätiellä oli kiva juosta

Tuolla se Kaiku haukkui, jossain Korppikalliolla

Rannalla oli mielenkiintoisia hajuja

Minä en mene vapaaehtoisesti laiturille

Jiri näki kalan
En tykkää laitureista, kun ne heiluvat, ja pienenä minulta meni omalla mökillä jalka laiturilautojen väliin. Jiri ei välitä, se menee sinne, mihin äippäkin. Menin minäkin lopulta, kun lahjottiin nameilla.

Hirvikärpäset ovat tainneet jo paleltua. Jippii!

6 kommenttia:

 1. Ee oo hirvikärpäsijä näkynnä parrii viikkoon! Mahtavata :)
  Kylläpä on ollunna mukavat seuvvut teellä juosta. Rantoo ja mehtee.
  Tiälläe on semmonen Kaeku niminen tyyppi joka haakkuu kaaheesti! Oesko jottae sukuva sille teejjä otukselle. Pahaiänine on ja aena iänessä. Kumma otus.

  VastaaPoista
 2. Kyllä ne Kaiut varmaan sukua ovat. Todellakin melkoisia räksyttäjiä. Meillä on paljon mukavia ulkoilumaastoja, mutta melkein kaikkiin on mentävä autolla, kun meillä on Savon rata ihan vieressä ja viitostiekin vain kilometrin päässä.

  VastaaPoista
 3. Teil oli kaikuva retki. Hyvät hajut ja haukut ruunaa retken ku retken.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on. Se vaan kenkuttaa, kun muuten hidas äippä on niin nopsa kieltämään hyvissä hajuissa piehtaroinnin. Epäilen jopa, että äipän hajututkan toimintasäde on laajempi kuin meillä, vaikka kirjatieto muuta väittääkin.

   Poista
 4. Terveisiä vaan Puulan rannalta! Ei ollut hirvikärpäsiä, ei. Taisi pakkanen ne selättää ja hyvä niin. Metsästä löytyi kyllä suppilovahveroita aika reilustikin. Niitä syödessä voi muistella mennyttä kesää siellä rannoilla ja odottaa jo kevättä.

  Typyn emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joko Typyn loma loppui? Taisi kyllä loppua kunnon lomakelitkin nyt, kun täällä alkoi lasten syysloma.
   Suppikset ne eivät pilaannu kovistakaan pakkasista. Mukava kun löysitte. Tämä ei ainakaan Puulan täällä päässä ollut mikään mahtava suppisvuosi, korkeintaan keskinkertainen.

   Poista