sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Myrsky riehuu

Hirveä, vinkuva, inhottava myrsky tänään. Tämä ei tarkoita blogikaveri Myrskyä, vaan sitä meteorolookien esiin manaamaa sääilmiötä. Ulkona ei ole kivaa, kun koko ajan karvat pöllyävät. Kakkiminenja pissiminen vastatuuleen on arveluttavaa puuhaa. Onneksi korvat toimivat tuuliviireinä, että osaan asettua oikein asioita toimittaessani. Jiri ei osaa ja pissi jaloilleen, tossut kastuivat. Ei tykännyt äippä.

Myrskyn takia emme ole viihtyneet pihalla, ja lenkkikin jäi aika lyhyeksi, kun käännyimme määrätietoisesti joka risteyksessä kotiin päin. Onneksi meillä on ollut viihdykettä sisällä, kun Käpälämäen voimakaksikko on ollut täällä eilisestä asti. Paavo oli kyllä melkein koko ajan luistelemassa, mutta Viljo on pitänyt meille seuraa ja leikkinyt kanssamme. Jiri katsoi aamupäivällä telkkarista lastenohjelmia Viljon kanssa. Kakaroille sopivaa toimintaa on se!

Kakarat katsovat Late LammastaYli-innokas oppilas Jiri Viljon koulussa


Ihanaa, rapsuta vielä vähän, just siitä!


Jiri odottaa, että Pupu hyppää itse viereen. Ei hypännyt, koulutus jatkuu.

Pojat lähtivät, nyt lepäillään.

Huomenna lähdetään reissuun. Minulla on taas niitä isyystestejä. Joensuuhun asti pitää niiden takia mennä. Kuulin kyllä äipän puhuvan puhelimessa Rautalammista myös. Toivottavasti kuulin oikein!

8 kommenttia:

 1. No ee oo myrskyllä mukava olla pihalla. Tulin itehhii sen huomoomaan. Mahoton tuulj on vonkunna tiälläe.
  Teellä on onneks ollu mukavata seoroo. Meekäläesen on ollu tyytyminen vuan tuoho mammaan. Vae onse reessuun lähtö huomenna... mänettä sittä sinne misson meekäläesen nuor emäntä. Sanokee terveesijä jos niättä :)
  Mukavata reessuva teelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sielläkö se on joen kaupungissa se teidän nuori emäntä? Katsellaan ympärillemme ja varmasti moikataan, jos nähdään.
   Joensuusta en tiedä, onko mukavaa, kun siellä vissiin tongitaan meikäläisen silmät ja hampaat. Selästä otetaan kuva. En oikein ymmärrä, miksei äippä sitä selkäkuvaa itse, kun on kuulemma kalliinpuoleinen kuvaus. Toivotaan, että on sitten edes hyvä potretti.
   Rautalammilla sen sijaan on aina oikein sikamukavaa!

   Poista
 2. Myrsky: Joo, se oli hyvä toi sun tarkentava selitys, että se en oo mää ku riahun. :)

  Toivottasti Jirin tossut on jo kuivuneet, noloo tommonen tuuli ja tuiverrus, ku toiset ei saa tehtyä kunniallisesti tarpeistustaan. Hyviä isyystestejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tossut on pesty, kuka sitä nyt pissaisissa tossuissa, ja äippäkin nyrpisteli nenäänsä.
   Minä en kyllä ymmärrä, miksi testataan. Minustahan tulisi tietenkin koko maan paras koiraisä.

   Poista
 3. Lastenohjelmathan sopii mainiosti koirille! Kummallinen pupu, kun ei innostunut itse hyppäämään viereen. Se on vaan nyt jatkettava treenausta, josko se vielä oppisi...

  Typyn emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jiri uskoo vahvasti, että Pupu oppii loikkimaan, kun sitä katsoo vetoavasti. Vielä ei ole oppinut, mutta Jiri on sitkeä sissi. Tai tyhmä, koska minä ainakin tiedän, etteivät lelut toimi käskystä. Eteviä ne ovat kyllä piiloutumisessa.

   Poista
 4. Nuo Ikean puput (ja rotat) ovat kyllä valloittaneet lähtemättömän paikan monen koiran elämässä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on pupun ja rottien lisäksi hiiriä, pikkunalleja ja iso kultsu, jota pojat käyttävät tyynynä. Parhaiten kestävät ja halvimmat pehmolelut tulevat IKEAsta. Lemmikkikauppojen pehmot tulevat aina heti teurastetuiksi.

   Poista