sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Vastahankainen vaeltaja

Iitu ja Jekku olivat täällä lomailemassa. Yhtenä päivänä Iitu sanoi, että nyt lähdetään koirien kanssa oikealle metsälenkille. Meikäpoika innostui heti, orjien mielestä vähän liikaakin, kun ei tahtonut pää mennä oikeasta reijästä pantaan.

Metsässä piti aluksi mennä vähän matkaa remmeissä tietä pitkin. No problem Jekulle ja minulle, mutta Jiripä löikin liinat kiinni, ja ilmoitti, ettei hän lähde auton luota mihinkään. Ilmassa tuntui ihan selvästi palavien käämien hajuja, ja Iitu veikin Jirin autoon ja jätti sinne tyhmäilyään miettimään.


 
Vastahankainen vaeltaja

Me Jekun kanssa saimme pitkänpitkän metsälenkin. Välillä oli kuitenkin sen verran lunta, että päätin astella Iitun jalanjäljissä. Liian lähellä kuulemma. Metsässä on talvellakin kaikenlaista kivaa kuten myyrien ja hiirien hajuja, joskus pupun papanoita ja oikein hyvällä onnella voi löytyä ketun kakkakin. Nyt ei löytynyt. Erikokoisia keppejä löytyy aina. Tämänkertainen oli vähän liian iso haaste Jekullekin, joten sinne se jäi.

Jekku vielä haasteen kimpussa.


Kuvat Iitu

 
 

8 kommenttia:

 1. No voe sitä Jiriä! Lie harmittanna sittä aatossa istuva ku muut rymys metässä.
  Joskus se ee vuan huvita tuo mänö. Että sempuolee ymmärrän Jiriä.
  Työ ootta suanu sielä kahelleen pintellä pitkimmehtee. Näkkyy olleen mukavata :)
  Melekonen keppirojektihhii on sielä ollu. On vuatinna varmaa pitempätä työstöö tuo.

  VastaaPoista
 2. Äippä sanoi, että Jirillä on Hannu ja Kerttu -oireyhtymä, eli se pelkää, että se yritetään eksyttää metsään. Siksi se välillä pyörii äipänkin jaloissa, kun ollaan metsälenkillä. Outo hyypiö, kun ei osaa nauttia vapaudesta silloin, kun sitä on tarjolla. Keppi jäi sinne odottamaan jatkotyöstöä.

  VastaaPoista
 3. Oho. Äet sano että jos tuommonen syntrooma on tarttuvata ni myö tullaan teelle kyllään kohtapuoliin :) Mittään lie tarkottanna tuolla??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aha tervetuloa! Mutta minulla on kyllä se äkkiä mutkasta tietä näkymättömiin ja korvat kiinni -oireyhtymä. Kummanko haluatte?

   Poista
 4. Jirilitä jäi lystit pitämättä, mut ei voi aina huvittaa. Isotpa oli poikain kepukat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin jäi, mutta yhtään en sääli. Jiri taitaa opetella asiat vaikeimman kautta.
   Keppi oli just sopivan kokoinen, koska snautsereille (koosta riippumatta) mikään haaste ei ole liian suuri. Saattaa päteä myös mudeihin.

   Poista
 5. Harmi, että Jiri ei nyt innostunut metsäreissusta. Mutta eihän sitä aina huvita ja se on ihan ymmärrettävää.

  Aikamoisen kepukan löysitte! Sen työstöähän on sitten mukava jatkaa seuraavalla reissulla. Ellette löydä jotakin vielä suurempaa.

  Typyn emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jiri kai epäili Iitun suunnistustaitoja, kun äippä ei ollut mukana. Ihan suotta, olinhan minä mukana. Olen kerran jos toisenkin saanut osoittaa vieraaseen maastoon eksyneelle äipälle oikean suunnan autolle.
   Eilen löysimme Jirin kanssa vielä isomman kepin, kun oltiin jäällä seikkailemassa, mutta se oli meille liian tiukassa, eli sinne jäi sekin aarre.

   Poista