torstai 16. kesäkuuta 2016

Virka-asut virkamiehille

Olemme nyt virkamiehiä molemmat, kun meillä on virka-asutkin. Jiri sai kaverikoirahuivinsa tänään ja minä lukukoirahuivini vähän yli viikko sitten. Minä joudun vielä odottelemaan kaverikoirahuiviani, kun en ole lukuhommien takia ehtinyt kovin paljoa kaverikoirahommiin. Oikein ylevän virallinen olo tässä nyt kuitenkin on. Pitänee ruveta arvokasta käyttäytymistä harjoittelemaan.
Äippä yrittää kyllä väittää, ettemme me ole virkamiehiä emmekä edes virkakoiria vaan hyötykoiria. Ihan tyhmiä juttuja se on väittänyt ennenkin. Me olemme miehiä, ja meillä on virka-asut ja virkatehtäviä, siis olemme virkamiehiä m.o.t.Minun huivini on vähän iso, kun sain sen perintönä Black-lukukoiralta, joka jäi eläkkeelle. Black on bouvier, eli jonkun verran minua isompi herrasmies.

Meillä alkoi eilen kesäloma, kun seuraavat virkatehtävät ovat vasta 20.7. Lomarahaa emme ole saaneet, mutta äippä lupasi meille sentään lomaluut. Hyvä niin. Laskutaitoni on vähän puutteellinen, ja joku olisi voinut huijata lomarahat, mutta luuasioissa minua ei huijata.

Hyvää lomaa teillekin!

10 kommenttia:

 1. Wautsikka waude! Kyä ootte kunniaks koko koirarodulle ja luunne ansainneet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Yritämme käyttäytyä arvollemme sopivasti, ettei koirien, ja erkoisesti käppänöiden maine pilaantuisi.
   Luut ovat vieläkin kaupassa, ehkä tänään.

   Poista
 2. Kommeet on virkapuvut! Ja kommeesti ja arvokkaasti niitä kannatta. Kyllä oon ylypee etton nuin hienoja plokikamuja :) Hyvvee lommoo vuan, ootta kyllä luut ja muut ansaenna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parasta näissä univormuissa on se, etteivät ne ahdista mistään ja että värit pukevat meitä.

   Mekin olemme ylpeitä siitä, että sinä, tappijalkafilosofi olet meillä blogikaverina. Näin me jatketaankin.

   Poista
 3. Pitäähän sitä työ- tai virka-asut olla. Typykin tietää heti, kun saa lukukoirahuivin kaulaansa, että nyt alkoi työvuoro. Ja käyttäytyy asian vaativalla tavalla eli keskittyy kuuntelemaan ja kuorsaamaan.

  Typyn ja Hipun emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Virka-asut antavat meille uskottavuutta muiden mielestä mutta itse me tiedämme, että töihin mennään, kun meille laitetaan työpanta ja-remmi. Minä en ole vielä uskaltanut kuorsata töissä, kun olen niin keskittynyt kannustamaan lukijaa, jos hänellä on vaikeuksia päästä eteenpäin. Kannustaminen on hyvin palkitsevaa, siitä saa vastapalvelukseksi rapsutuksia ja haleja.

   Poista
 4. Hyvät on virka-asut, kyllä noissa kelpaa töitä tehdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä ollaan, vaikka kävi meiltä työnteko ilman virka-asujakin. Nyt on pidettävä varansa, ettei ylpisty tai muutu byrokraatiksi.

   Poista
 5. Kyllä te olette ihan selvästi virkakoiria! Noin komea asento kuvissakin. Selvää virkakoira ainesta. Oikein hyvää juhannusta! t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Virkamiehiä ollaan, juu. Nyt lomalla!
   Hyvää jussia teidänkin laumalle!

   Poista