maanantai 4. helmikuuta 2013

Äipän parivaljakko

Jiri sai valjaat, kun se on jo niin iso. Nyt voidaan parivaljakkona tehdä potkurilenkkejä. Äippä ohjaa, antaa vauhtia ja tarvittaessa jarruttaa. Me tykätään, jos saadaan tarpeeksi usein pysähtyä haistelemaan. Onneksi Hullu Hiekoittaja ei ole vielä ehtinyt pilaamaan meidän reittejä!Kuvasta voitte nähdä, että Jiri tosiaankin kasvanut. Viikko sitten, kun se oli vähän vaille 5 kuukautta vanha, se painoi 5,0 kiloa ja oli 31 cm korkea. Luultavasti se jääkin vähän minua pienemmäksi. Huhhuh, kyllä helpotti! Paljon helpompi on pitää ojennuksessa pikkuveljeä, joka on oikeasti pienempi.


Pikkuveli on erittäin karvainen. Pentukarvaa vielä. Koirakaupan kiva Maarit oli todennut, että siinä kyllä riemua riittää, kun sinua aletaan nyppiä. Mitähän sekin tarkoitti? Iitu nyppii. Minullakin lienee nyppiminen edessä. Me ei erikoisemmin tykätä.

Hampaat pikkuveljeltä ovat alkaneet vaihtua. Uusia on jo 8 etuhammasta. Seuraavana vaihtovuorossa ovat kulmahampaat, mikä on muistaakseni sitten vähän hankalampi juttu. Äippä sanno, että Jirillä on hyvä purenta. Ainakin se puree kovasti, ellen ole varuillani.

2 kommenttia:

 1. Myrsky: Kyä on kummaa kui nopeeta Jiri ja Tuisku on kasvaneet! Syäks ne jotain superruakaa?

  Ootte kyl hyvän näkönen veljespari, ihan niiku mekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin Jirin ruoka haisee superhyvälle, maistamaan en juurikaan ole päässyt. Vaikka nyt Jiri on siirtymässä samaan ruokaan minun kanssani. Hyvää sekin on, kaikki syödään aina, ja heti.

   Juu, ollaan veljekset kuin ilvekset:) Tosielämässä en kuitenkaan haluaisi ilvestä tavata, pysykööt he metsien pimennoissa.

   Poista